evlatkokusu0806 Kızlar 21 olmak üzereyim rabbim izin verirse. Şuan sağdan sola soldan sağa 2 saniyelik bir geçiş hissettim normal mi hu hu yaşayan var mı
Zeyfey20 evlatkokusu0806 bu iyi günlerin hele 33 haftalık falan ol bırakmıyor sen oturasın uzanasın benimki canımı çok acıtıyor 😁
Zeyfey20 evlatkokusu0806 debelenmek ne demek resmen top koşturuyor sanki bazende kendini bir yerde topluyor
Sude-96 evlatkokusu0806 bebeğin o annesi hayırlı olsun dünyanın en güzel hislerinden birini yaşamışsın ilk defa 🤍
Sultann1603 Zeyfey20 benimde ilk. hamileliğim boyunca bel ağrısı cektm tek sıkıntım oydu Şmdi dahada arttı tek basima yatıp kalkamıyorum bile ağridan yatakta dönemiym eşim itiyo cekiyo flan baya sakat gbi oldum artk normale dönmek istyrm😅
Zeyfey20 Sultann1603 aynen bazen birden bir hızlı tekme atıyor bağırasım geliyor kaburgamın altı çok ağrıyor batıyor resmen
Sultann1603 Zeyfey20 ben hep bel ağrısından ağlıym bazen yürüyemym bacağım takılıyo ne kustum ne bisey ama bel ağrısı bitirdi beni artk
Zeyfey20 Sultann1603 bende de çok kusma olmadı bir ara benimde sırtım çok ağrıyordu ama durdu bir kaç kere uykuda ayağıma krap girdi resmen kilitlendi