Saki07 Gokyuzum1 evet bende geçen hafta girdim Tavşanlı devlet hastanesinde. Çok iyiydi doktor yaklaşık 30 40 dk sürdü. Bebeğin her şeyine bakıldı.
Saki07 1oguzannesi magnezyum kullanmıyor musunuz? O iyi geliyor doktorunuza söyleyin isterseniz. Ayrıca normal karnınızdan bakıyor öyle pek bir farkı yok normal ultrasondan. Sadece doktor daha detaylı inceliyor her şeyini.
1oguzannesi Saki07 hayır kullanmıyorum yarın gidiyorum kontrole isteyeceğim onun verecegi yok yoksa .
Yaseminmms Busra2013 canım ben de 22.haftadayim doktoruma sorduğumda 24.haftadan önce hissetmemen çok normal demişti. Bence hiç kendini üzme biraz daha zamani var sadece
Busra2013 Yaseminmms ama ben hissediyordum bu hafta azaldi acile gittim hersey noramldi karnin sertlesmis dedi oda soguktammi bilmiom
Dryakbts Heryere yazıyorum 😂😂😂 iştahlar nasıl hanımlar. Burdada herkes çok iştahlı mı. Bende gram iştah yok 😕
Saki07 Dryakbts kaç haftalık oldunuz. Benim 22 haftadan sonra açıldı maaşallah 😁 durdurabilene aşk olsun
Dryakbts Saki07 21+2 olduk canım. Aklımdan asla yemek geçmiyor😬 meyve olsa çuvalla yerim. Ama yemek süt yoğurt ceviz vs hiç yiyemiyorum 🙄 4. Aydan sonra açılır dediker ne iştahsa açılmak bilmedi😕😕
Yamantosunannesi 21 haftanın içindeyiz ama önden gidiyoruz. Ben hareketleri net hissediyorum. Günde 20’yi buluyordur. Bazen azalma olabiliyor ama yine hareket ettiğinde iyi olduğunu anlayabiliyorum