Ser_ Kızlar 23 haftalık gebeyim yaş hurma bi sıkıntı yaparmı acaba? Kuru hurma doğumu kolaylaştırıcı etkisi var diye duymuştumda yaş hurmada sıkıntı olurmu merak ettim
Minnakkurabiyeveannesi27 Ser_ Ben de merak ediyorum çok severim yaş hurmayı bende şurada bekleyeyim ☺️
Senosum38 Ser_ yaş hurma dediğiniz cennet hurması dedigimiz mi domates gibi hani🤭bitiyorum ona dün markette denk geldim bende korktum adı hurma olunca doktoruma da sormaya çekindim bilen varsa bende burda bekleyeyim ayni hurmadan bahsediyorsak eger😊
Gulsah1616 Ser_ valla iki gündür yiyorum. Yedikten sonra benimde aklıma geldi ama yedim gitti artık 😁 umarım birşey olmuyordur. Bilen birileri bizi aydınlatsın güzel olur 🥴
Fundabshn Ser_ Çok faydalı ben haftada 3 kez falan yiyorum folik asit içeriyor hiçbir zararı yok canım 💕🥰 Afiyet olsun 😊
Hellili ben de her sene çıkmasını dört gözle bekliyorum ve daha yeni yeni çıkmaya başlamasına rağmen on kilo yemişimdir inşallah bi sıkıntı çıkarmaz doğumu tetikleseydi ben şimdiye doğrumustum muhtemelen
Nnurdan Ser_ yok cnm ben 1 haftadır her akşam yiyorum bunun bir zararı olduğunu sanmıyorum ama evet diğer kuru hurmayı Son haftalarda yemek lazım
Senosum38 Ser_ afiyet bal şeker olsun bende yemek istiyooooom ama gebelik şekerim yuksek cikiyo herseye gözüm düşüyo 😔
Oznurkk Ser_ doğumu kolaylaştıran Medine hurması Ramazan’da yediğimiz. Sizin dediğiniz turuncu olan sanırım. Şeker oranı yüksek yine çok abartmadan yemekten bir şey olmaz bence şekeriniz yoksa🥰
SeyranKor Ben geçen hafta kontrole gittiğim zaman doktoruma sordum. Öyle saçma sapan şey mi olur dedi.
Seymaayyy Ser_ bende aldım yedım ıkıtane 28+5 haftalıgım 2 gün önce lekenlenmeyle doktora gıttım rahım agzımın yumusak olduğunu erken dogum rıskın olduğunu soyledı sanırım hurmadan bende yemegı bıraktım suan ılac tedavısındeyız 🙁
Ser_ Seymaayyy çok geçmiş olsun canım benimm Allah acil şifalar versin hangi ilacı verdi doktor acaba.
Seymaayyy Ser_ sağol canım amin iMom diye bir ilaç verdi oerşembe günü kontorole gidicem tekrardan 🤲🏻
Ser_ Seymaayyy canım benim imom omegayı bende içiyorum ama o ek takviye ilacı da rahimle ilgisi varmıymış
Seymaayyy Ser_ evet ilgisi yok bende görünce şaşırdım 😕 doktor tuhafıma gıttı zaten şubatlarda kattan muayne edilmez normelde bu kadın baya bır elını bırde aleti soktu ilişkiyi yasakladı sureklı ytmamı söyledi