ESAAAA Arkadaslar yarin 41+3 deyim, ve mecbur yarin suni sanci verilecegini söylediler..cok korkuyorum..ilk hamileligim..daha önce suni sanci ile dogum yapan oldumu acaba.? Ve cokmu zor.? Cokmu uzun sürüyor dogum🥺
Eda-5807 ESAAAA ben maalesef acık konuşmak gerekırse ben çok zorlandım 8 saat suni sancı cektım ama o 8 saat bana 8 yıl gıbı geldı o an ama sonunda cektıgım acıya degdı tabı ama bılemessın herkesın bunyesı farklı olur ben çok kötü oldum ama benımle Doğum yapan kadın ona sancı verdıklerınde kadının sesi bıle çok az çıkıyordu herkesın bunyesı farklı bilemessın yanı nasıl olacağını
Cekirdekailem Canım herkesin ki aynı olmuyor. Benim hiç sancım olmadı ama suyum geliyordu sabaha kadar yürüdüm artık sancı gelsin ve bitsin diye gelmedi 4cm açılma vardı. Suni verdiler 1.5 saatte doğum yaptım çokta iyi oldu fakat soğuk kanlı olup doktoru dinlersen nefesleri düzgün alıp verip bağırmazsan kolay olur senin için. Zaten yavaş yavaş artıyor sancı bi anda vermiyorlar başta pek hissetmiyorsun sonra doğuma yakın acılı oluyor ama cabuk oluyor ben yaptıysam canım cok tatlıdır o yüzde diyorum yaparsınbence Allah yardımcın olsun