Sukranerolkaradag Merhaba kızlar, 35 haftalığım.Bu sabah sağlık ocağına kan vermek için gittim. Kalp atım hızına da baktılar. 180 atıyor dedi doktorunuzla randevunuzu öne alabilirseniz gidin bugün dediler. Kalp atışının yüksek olmasının nedeni ne olabilir böyle bir sorunla karşılaşan varsa? Öğleden sonra doktoruma gideceğim ama çok endişelendim.
Deletedmom404 Sukranerolkaradag canım normalde 120-160 arası normal kabul ediliyormuş da taşikardi riski de olabilir ben doktor değilim ama bildiklerim bunlar zaman kaybetme yinede sen Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun inşAllah kuzuna 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esra___ Sukranerolkaradag Cnmm o cihazlara çok güvenmiyorum ben 160 çıkıyor sağlık ocağında kendi doktorumda 140 falan çıkıyor stres yapma bişey yoktur inş
Sukranerolkaradag Deletedmom404 evet ben de baktım taşikardi olabilir diye okudum. Öğle arasına takılmamak için bekleyelim dedik. Aynı durumla karşılaşıp doktoruna giden varsa diye sorayım dedim.
Deletedmom404 Sukranerolkaradag anladım canım inşAllah bi sorun çıkmaz hadi haber bekliyorum senden merak ederim 😇
Sukranerolkaradag Deletedmom404 Canım gittim herşey yolundaydı.Sağlık ocağındaki cihazlar pek sağlıklı ölçümler yapmıyor dedi doktor. Umarım senin de herşey yolundadır. Sağlıcakla kucağına al 🙏🏼
Sukranerolkaradag Esra___ Geceden beri hareketleri azaldı net bişey hissetmedim daha o da korkutuyor beni :( ama inşaAllah dediğin gibi cihaz yanılmasıdır.
Esra___ Sukranerolkaradag inş Cnmm benim bebeğim de dünden beri az hareket ediyor 25.haftaya girdim bugün Allah’tan öğleden sonra randevum var rabbim bebeklerimizi korusun inş
Deletedmom404 Sukranerolkaradag şükür 🙏🏻 senin adına çok sevindim 😊😍 ben 44 günlük bir minik paşanın annesiyim kolay doğumun olur inşAllah Allah yardımcın olsun 😊🙏🏻