alparslanannesii1661 Nurklc38 şimdi burun tikanikligi artti bende boğazlarım aciyo artik agzimdan nefes almaktan sende de varmi bilmiyorum ama en azindan bu sıkıntılari cekmem diyorum kocaman göbekle zor🙈
Nurklc38 alparslanannesii1661 Koca göbeğim beni zorluyor yatakta rahat yatamıyorum artık rahat hareket etmek istiyorum 😂🤦🏼♂️
alparslanannesii1661 Nurklc38 eşimin kolu beli çürüdü sürekli destek alip dönmekten 😂 ilk zamanlar noldu diyodu tutununca simdi hareket dahi etmiyo ama rahst rahat hoplaya ziplaya uyumak istiyorum😂
Nurklc38 alparslanannesii1661 Bende valla eşim diyor göbeğinden sana da sarılamıyorum izin vermiyor kavuşmamıza diyor 😂😂
alparslanannesii1661 Nurklc38 sarılmak neydi unuttum da ben cok bunaliyorum dur la kapatıyoruz geceyi Ya konuyla cok alakasiz ama aklimda hep kebapci karisi diye kaldin ya seni ne zaman gorsem köşem pide yazisi geliyo önüme 😂😂
Nurklc38 ege_ayaz_mom 34+5 de geldi bana bebek ve sizle ilgili yazıları okuyordum baktım buton gelmiş😂
alparslanannesii1661 Nurklc38 baya önce bir yorumda yazmistin hatta hanimefendinin esiyle esin arkadas çıkmıştı benim bellek 512 gb olduğu icin herseyi kafamda tutuyorum😂
alparslanannesii1661 Nurklc38 sorma ya ne varsa kafamda belki o kadin unuttu seninle konuştuğunu ben unutmadim ahahahahahhaa
Nurklc38 alparslanannesii1661 Ay olduğum yerden çıkmıştı tanıdık birine rastlamak da ne bileyim hahahah 😂🤦🏼♂️ Şansım işteee 😂😂
alparslanannesii1661 Nurklc38 sanslisin evet bende arada soruyorum ankara sincanda yasayan varmi diye ama bu b.klu sincanda bi ben yaşıyorum galiba😂😂
Nurklc38 alparslanannesii1661 Deniz kenarında fotoğraf atmıştı baktım bizim orası sorayım dedim tanıyormuş kadın hahaha 😂🤦🏼♂️ Ankara büyük yer hiç tanışın yok mu orda gerçi benimde oturdum yerde kimsem yok 🤦🏼♂️
alparslanannesii1661 Nurklc38 var ama baya uzak @Aag06 var mesela gel diyor ama oranda oranla burasi iphone ile Nokia gibi oyle bi fark ahahahahah ama yok tanışım çıkmadı hiç