pinkymoms 24+4üm ve bugün bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim normal mi? Çok bişey yiyemedim ondan olabilir mi kendimi biraz çok kötü hissediyorumm neden olur ya normal mi kızlar endişelenmeli miyim
EsengulC pinkymoms ilk gebeliğimde 25.haftada hissetmiştim korkmayın bazen geç olabiliyor mesela karın kaslarınız sıkı olabilir o zaman geç hissediliyor ama gerçekrem hiç duyamadıysanız ve korkuyorsanız bi muayene olup doktora herşeyim yolumda olup olmadığını sorabilirsiniz
Ylz_ pinkymoms normalde hareketlerini hissediyor muydunuz. Bence acile gidip bir baktırın. Tedbirli olmakta fayda var . İçiniz rahat etsin
Dunyabebek pinkymoms tatlı yiyince harekete geçiyor. Onunla iletişim kurmaya çalışın gün içinde elinizi karnınıza koyup adıyla seslenin yada şarkı söyleyin sesinizi bile tanıyor yavaş yavas
Ndkgkdkkf Hiç endişelenme canım normal bu haftalarda tatlı bişeyler yiyip soluna yatıp biraz uzan bakalım olmazsa elinle biraz oyna karnınla hareket edecektir bu haftalarda hareketler düzensiz oluyor
pinkymoms EsengulC normalde hissediyorum ilk gebeliğim 18. Haftamda ilk defa hissettim ama bugün tık yok 😢
Ylz_ pinkymoms uzan biraz. Ben bazen karnıma ışık tutuyorum telefonun hemen o yöne hareket ediyor. Dene istersen
pinkymoms Dunyabebek heniz isme karar veremedik 🥲 ama çoğu sefer önce kendimi tanıtaraf konuşuyorum☺️
Ozgevrn Hiç endişe etmeyin 19. Haftamda okadar çok hissetmiştim ki sonra bir anda azaldı tek tük olmaya başladı suan 27. Haftama girdim 4 gündür düzenli ve şiddetli hissediyorum zaten bu haftalar da düzene giriyor Muş bende sizin gibi tedirgin olmuştum
Esmakks pinkymoms ben geçen sene öyle 32 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok korktum çok şükür birşey yokmuş 🥰 allahım kavuştursun inşlalh
pinkymoms Esmakks yaaa çok üzüldüm rabbim sabır versin:( inşallaah sağ sağlim kavuşalımmda.. babanem hep en kötü meslek analık der gerçekteen haklıymış daha doğmadan en ufak terslikte insan ne kadar endişeleniyo