Deryaiso deno1 ben de erken doğmuşum canım hayırlısıyla bir şey olmaz beni 15 günlükken beleğimdeki sıcak toprakla tartmışlar 1 kilo gelmişim korkma artık küvez var olmadı orda iyi bakılır belki sağlıklı olur gerek bile kalmaz dua et rabbim yardımcın olsun 🤲
deno1 Deryaiso cok zor küvet yolu erken doğum Allah kimseye yaşatmasın benim tüp bebek bide 3 sene sonra 🥲🥲
Deryaiso deno1 benim de tüp bebek 6 yıl sonra tuttu bende 23 haftalığım anlıyorum seni kuzum rabbim sağlıklı olmasını sağlasın bebeğin iyi olsun da unutulur inşallah zor olur tabi benimde en büyük korkum ama yeter ki sağlıkla kucağına gelsin onu düşün çok üzme kendini stres daha kötü olur hayırlısıyla kavuş inşallah yavruna
2prens-annesii deno1 Büyük abim 7 aylık 1 kilo 50 gram doğmuş. İnanmayacaksınız ama küvöze bile girmeden eve gelmişler annemler. Şuan 37 yaşında enine boyuna herkül gibi bir adam 🤗 Yiyecek ekmeği suyu varsa bu dünyadan Rabbim verir gücünü kuvvetini onun annesi bol bol dua edin 🤲🏻♥️
deno1 2prens-annesii maşallah Allahin hikmeti benim ciğerleri gelişmemis igne vurdular küvezde kalacak baya bi zaten
2prens-annesii deno1 Gönlünüzü ferah tutun pozitif düşünün ki bebeğiniz de kötü etkilenmesin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah dualarım sizinle 🤲🏻
Baharozdemir Rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle. Dr um 15 gün önce 1100kg doğurmuş küvezde dedi ama gayet sağlıklı. 15 gün daha kalsa tamamdır dedi hatta. Ben de tetikte bekliyom erken dgm sebebiyle. Igne de yapmışlar şükür ıciniz ferah tütün. Bu arada dev hast de misiniz özelde mi?
Deryaiso deno1 kuzum senin için dua ediyorum hepte edicem ama şöyle düşün evet zor ama bebeğini beslemen için süt gerekli ve sen üzülürsen sütün etkilenir bebeğin daha çok etkilenir sen küveze değil bebeğine odaklan daha kolay gelebilir
BesteKc Güzel düşünelim öyle dua edelim hamilenin duası kabul olur derler 🧿 sağ salim kucağınıza alın inşallah, bizi de habersiz bırakmayın Allahın izniyle kurtulacak yavrunuz. Çok zor biliyorum ama siz stres yapmamaya çalışın ağlayıp üzülmeyin daha fazla 🥺
ayzurz35 Avutmak için demiyorum dxaha yeni arkadaşım doğum yaptı temmuz ayında 29 haftalıkken doğdu aynı kiloda idi sizin bebeğinizle ve suan çok sağlıklı bol dua edin Allah ne isterse o olur…