2cucukanasi HilLllyyy ilk gebelikse ilk zamanlar hissetikleriniz gaz olabilir ama hissettikten sonra kesileceğini zannetmiyorum hatta daha güçlü hissediyor olmanız gerekirdi
Esmakorkmaz HilLllyyy çok erken çünkü düzenli hareket ve güçlü hareket için. Düzenli hareketi 30. Haftalarda bekleriz bundan önce düzensiz olabilir. Şu an bulunduğunuz haftada da bi hissedip bi hissetmemekte gayet normal endişelenmeyin.
Minnakkurabiyeveannesi27 HilLllyyy Canım olabilir bizkm bicirikler kendilerini bir hissettirip bazen sessiz sessiz durabiliyorlar hiç korkma o sağlıklıdır ama sen hissetmiyirdundur
HilLllyyy 2cucukanasi evet ilk amapit pıt elini koydugumda hissediyordum normalde hiç anlamıyorum şuan olmuyor ama korktum
2cucukanasi HilLllyyy deneme olarak güzel bir tatlı yiyip sırt üstü uzan mümkünse öğlen saatlerinde hissedersin diye düşünüyorum ama eğer hissetmez kalben de rahat edemezsen doktora görünmeni tavsiye ederim
Fulyaaa1 Kızlar bebeği hissetmek ilk gebelikle ilgili değildir tamamen karın kas dokusu ve yağ oranıyla alakalı. 20 de cok net duyuluyor genel olarak 🌸