Aylin52 Merhaba kızlar ben 18+3 gün lük hamileyim geceleri dönerken kalça bel ağrım oluyor normal mi ve hala bebek hareketlerini hissedemedim normal midir doktor kontrolüne 20 gün var endişe ediyorum
Asdf1234 Aylin52 korkma 20 haftasına kadar his ediceksin. Ağrı oluyor normalde yuzustu falan uyuyoruz rahat ama şimdi endiseli uyuma var
E-kra Aylin52 Aylin52 ilk hamilelikte geç hissediliyormuş bide zayıf ve normal kiloda anneler kilolu annelere göre geç hissedermiş diye duydum bel ağrım benimde o dönemde başladı artarak devam etti 28. Haftamdayım çok ağrıyo bel ağrısına genelde erkek bebekte daha sık yaşanır diyorlar bebeğiniz erkek mi 😊
songulduman Bende kalça ağrısı bir dönem çok çektim şimdilerde arada oluyor 19+5 haftalık bende tam hissetmiyorum normal bir süreçmiş
Ipekgulll Aylin52 bizimkiler bana biraz da genetik olduğunu söylüyorlar her hamilelik bi yere vurur. Bizim ailenin kadınlarında genelde kalçaya vurmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım uzun süre çekmeyiz çünkü karın şiştikçe daha çok baskı yapacak
Aylin52 Ipekgulll günlerde geçmiyor ki doğuralım insanlar bu zamanlarınızı çok ararsınız diyorlar hep ağrı hep kısıtlı yaşıyoruz anlamıyorum ne uyku var gece desen saat başı WC ye 😂
Ipekgulll Aylin52 Evet gecede iki üç defa uyanıyorum şişlikten bi de yataktan bi kalkma anım var eşim diyo 9 aylık gibi kalkıyorsun şimdiden ama ne yapayım çok acıyor valla 😔
Karadenizli_ Aylin52 bende şuan 26 haftalığım 2 3 haftadır gece kalça ağrısını çekiyorum. doktara gittim. magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi. onların eksikliğinden kaynaklanırmış. sizde bi doktorunuza sorun.
Baharistan Kızlar bel ve kalça agrısının en büyük sebebi fıtık kendimden biliyorum kılo almaya başlayınca Ağrı’da baslıyor