Cansum1 Elifdilara tamam bende kredi kartıyla alayım geçende kararsız kalmıstımmm bir sorun olur diye
NurDemir Bu albümü daha önce D&R da bizzat görüp görüp incelemiştim hoşuma gitmişti,cinsiyet belli olmadığı için almamıştım.Fiyatını hatırlamıyorum ama böyle uygun değildi.Ama burda fiyatının çok uygun olması beni cezbetti hem kız hem erkek için olanında sipariş verdim şimdi 🤗 artık diğerini de hediye ederim birisine ya da ikinciye belki 🙈💕
Patito__ Benmkide bugun geldi helali hos olsun kaliyeli ve ucuz on tlye aldm iki cinsiyette aldm dursun :)) herkese tavsiye ederim
Betllll elifffff senn postu görünce gemen gitip sipariş verdm ama kaç gün içinde kargo teslim ediliyo acba bilgn varmı
belgintirpan elifffff bende sipariş verdim ama hala gelmedi kargo mesajı da gelmedi hangi kargoyla gönderiyorlar acaba
Patito__ belgintirpan ptt kargo ile geliyor uc gun suresi vr stoklarda yoksa temin edilip gonderiliyor biraz daha surebilir yani
Oglununannesi elifffff aldım normalde şuan gelmiş olması lazımdı sabahtan beri bekliyoruz Evde yok ptt kargo o kadar baş belasıki anlatamam her ne alsam onunla yolluyorlarsa sorun yaşıyorum bi kere sorunsuz atlatamadım kargoyu ya 😠
elifffff Nuraypazarlioglu evet kredi kartıyla aldım bkm kitap güvenilir bir site alabilirsiniz gönül rahatlığıyla