Burda hep acaba bende buraya doğum hikayemi yazabilecekmiyim diye hep her gün gün sayıyordum çok güzel bi gebelik geçirdim en başından beri 🥰 37. Haftamda tansiyon yükseklikleri çıkmaya başladı 13.8 14 çıkıyordu 39+4 te kontrole gitmiştim devlet hastanesine beni yatırdılar tansiyon takibi yapılmaya başladı 2 gün hastanede kaldım 39+5 te hastaneden çıktım özel hastaneye gittim doktora artık doğurmak istediğimi söyledim çok yorulmuştum artık hastaneye gidio gelmekten cuma gününe gün verdi önce suni sancı ile başlatılacaktı cuma günü geldi çattı sabah 8:30 da yatışım yapıldı saat 9 dan 14:00 a kadar sancı verildi nstde sancı çıkıyo ben az hissediyorum açıklık sadece 2 santimdi ben artık bebek kanala girmeyi bırak aşağı inmemişti bene artık beklemek istemedim sezeryan oldum hemen ameliyathaneyi hazırladılar belden iğne yapılacaktı ben ondan çok korkuyodum öylede oldu malesef 2 kere yapmaya çalıştılar yapamadılar çok acıdı yatırdılar öyle yaptılar sondayı uyuşukken taktılar 5 dk olmadan kızımı çıkardılar bana gösterdiler 🥰🥰 çok güzeldi konuşamıyordum o an götürdüler giydirdiler bende yarım saat dikiş falan atıldı odaya götürdüler gördüm onu minicik bembeyaz çok güzeldi💕 uyuşukluk sonrası ayağı kaldırdılar çok zorlandım ilk gece ağladım ağrıdan ertesi günü kendim kalktım yürüdüm düne göre daha iyiyim şuan meleğim yanımda uyuyo yarın çıkıcaz evimize gidicez inşallah uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰💕