Esrakin deno1 Bağırsakların da sorun oldgu migdeyi temizledile yesil bi sivi atti migdedencnm sonra duzene girdi şükür
deno1 Esrakin evet bende görmüştüm ilk günler takılıydı ağzına hemşireye sormuştum mideden kötü şeyler gelecek mi diye kontrol amaçlı demişti ama yinede demekki ağır gelmiş yavas yavaş gitmediler mi sende 5 ten başlayıp yavaş yavaş gidiyorlar ya
Esrakin deno1 Saglar cnm onlar kontorl ediyor mefak etme solunum skntisi falan yoksa insallah biseu olmaz daha cabucak toparlar kendini 🙏
Oznurkk deno1 Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah erken doğmaz ama erken doğarsa da korkma. Kardeşim de 3 ay önce tam 28 haftaya girdiği gün doğum yaptı çok şükür ikizlerdi ikisi de sağlıklı. Sakın üzülme bebeğin de etkilenmesin annesi
deno1 Esrakin bakalım canım inşallah 30 cc olunca mı biberonla devam ettiniz kanguru eğitimi verildi mi
Esrakin deno1 Yok cnm bebek tamamen solunumdan falan ayrıldığı zaman başladılar biberona kangru yapilmadi ama bugun doktor 1700 gram oluncs vericem emzirceksin dedi bebeğin emme refleksine bakiyorlar yani ona gore biberona geçiyorlar
deno1 Esrakin banada hemşire biberon versek az veriyoruz az verincede kilo kaybı oluyor dedi pek inanmadım saçmaladı yani doktora sorcam bende bunu neden vermiyorlar mış
Esrakin deno1 Ilk zamanda biberon verilmez ki cihaza bagli zatem hortumla besliyorlar ilk zamanlarnbenim 55 gun sonra düşün biberona basladilar butun bagli cihaz ve kablolardan kurtulunca
deno1 Esrakin ozamam seni haftaya emzirmeye çağırıp taburcu eder büyük ihtimal şükür kavusuyosun ben daha kalırım yolun başı aklıma takılırsa sorarım yine Allah yardımcımız olsun
Esrakin deno1 Insallah cnmm 2 kilo olunca taburculuk bi sorum olmazsa insallah sende kavuşucaksib oyle dusunme cnm bak gunler geciyor rabbim yardimcimiz olsundua et bol bol
deno1 Esrakin sordum doktora hersey aşama aşamaymiş surekli zayıflıyor 10 günden sonra alacak dedi bide kuvez ici oksijen tamamen kesilince başlıyormuş kanguru emzirme falan senin o nezmaan kesildi uzun sürüyor mu
Firdesy deno1 Teyzemin kızı da 28 haftalık 1 kg Ken doğum yağmıştı onunda suyu gelmişti şimdi 7 yaşında maşallah çok tatlı bir kızı var Allah’a emanet olun inşallah
deno1 Esrakin gördüm hergun zayıflıyor vala artık cok üzülüyorum hocada 10 15 günden sonra almaya başlar dedi ama içim gidiyor yine cok zor onu öyle görmek
Esrakin deno1 Aynen cnmm benimde öyleydi 10 gun ödem atmıştı sondadan almaya başlamıştı bende 3 de gidicem gormeye simdi arayıp bez islak mendil süt istediler