deno1 Esrakin aynıyım canım hastanede yatıyorum hoca malesef bikac gün veriyor kilo almasını bekliyoruz sen maptin bebek nasil
Esrakin deno1 Benim bebeğmde sukur tuvaletini yapmis şişlik inmis ama uyutuyorlar entube sekilde serumla besliyorlar
deno1 Esrakin cikar canım inşallah bende doktorum pek güvenmiyorum artık sanki beni oyalıyor kafamda bin bir soru burda başka hastanede yok bilmiyorum diyor doğum aniden olacak 1 hafta içinde gelir bebek burda kal dus almayacan moralimi bozuyor
Esrakin deno1 Sacmalik nasil gelmesinu bekliyormus bi an bisey olsa nolcakmis sacmalik mudahale etmesi lazom bence acol baska hastaneye git ozelmi hastanen canim baska kadin dogum doktoru yokmu sacmalik yaptigi
deno1 Esrakin acil durumum kalmadiki tedaviye yanıt verdi vücudum bende eve gideyim dedim yok diyor dus almak yasak diyor dikisin yumuşama diyor 1 hafta icinde dogum olur hiç inanmıyorum dedigine özel hastane
deno1 Esrakin kötüyüm ya bulantı var belim ağlatacak derecede ağrıyor bi yandan açıklık var onu bekliyorum tuvalet harici kalkamam yasak bekliyorum yani tam açıklık olmasını
Esrakin deno1 gozun aydon cnmm sakin canını skma morelini bozma bol bol sütünü sag senin sütüne ihtiyacı var şuan 🙏
deno1 Esrakin suan entube beslenemiyor malesef sadece serum doktor yarin net birsey söyleyecek solunum sıkıntısı var bakalım beslenmesi nasıl olacak