Mikmikbuk Kızlar 14+ haftadayım doktor cinsiyeti görcem diye uğraştı hatta lavobaya gittim geldim yine baktı göremedik. Ben razıyım neyse o ama merakta ediyorum az. Sizce göstermesi için ne yapmalı çikolata yiyenler vardı işe yarıyor mu😂
eso14 Mikmikbuk kız ben yedim çikolatalı kek bide kakolu süt ama girmeden böyle 10 dk önce filan. Ultrasona bi girdim maşallah bizim çocuk hopur hopur 😂 bence ye öyle gir 😂
Gokyuzum1 Mikmikbuk hiç bişey yapmanıza gerek yok gösterecekse her türlü gösterirdi göstermeyecekse ne yapsanız göstermez😂😂
Selcans Mikmikbuk 14 aslında erken 16 da her şey daha net oluyor 😇 sizinde sevdiğiniz şeyleri yiyin girmeden, umarım gosterir bir dahakine 😇
esinnnnn1 Ben 10+5 hamileyim dün doktora girmeden vişne suyu içtim resmen çocuk içerde zıplıyordu 😂 haftaya cinsiyet tahmininde bulumabilirim dedi haftaya çikolata + vişne suyuyla gidicem belki belli olabilir 😂 etkisi oluyormuş yani
Gizemii esinnnnn1 ay valla ben 18 haftadayim inat etti gostermedi 5 kasimda bidaha gidicem bende deniyeyim 😊
FatmaUnal Bende 22+4 haftadayim hala kesin sonuc alamadim. Enson cikolata yeyip gir.misdim9unda tekrar gitcem.bakalim.hayirlisi
Gizemii FatmaUnal ay seninki daha uzunmus bakalim ne zaman gostericekler😊 sana en azindan bibtahminfe bulunmuslar herhalde bende tahminde yok 😂