Buseylcn Oturma odama yeni halı alıcam 1 hafta sonra da evdeki halılarımı yıkatmaya vermeyi düşünüyorum. Yeni aldığım halıyı da yıkatmalı mıyım ? Emin olamadım da siz olsanız napardınız
Semiha_ Buseylcn ben yıkatıyorum ya pinpirikliyim biraz temiz olsun diye 🙂 birde bazı halılar yeniyken tüy döküyor yıkayınca yapmıyor daha iyi oluyor
Volkitolki Buseylcn yıkat canım aşırı tüy atıyor benim ev ne kadar süpürsem de beyaz beyaz tozlar oluyordu bastıkça ayağımıza geliyordu Halının . Tipi de önemli
Melis77 Buseylcn yeni halını da yıkat canım gerçi ben evleneli 1 yıl oldu halılarım hala daha tüy atıyor 2 defa yıkattırdım işe yaramadı. Hala aynı evin her yeri tüy. Halı fırçasıyla geçiyo diyolar ama o da olmazsa halı kılıflarından alıp takcam.
Mrvsmt2502 Buseylcn kilim tarzındaysa makinede yıkayabilirsiniz bence. Salon ve oturma odası hariç her yerde kilim tardı yeni çıkab halılar var makinede yıkıyorum
Mrvsmt2502 Buseylcn o zaman yıkatın her yer tertemiz olsun akkınızda soru işareti kalmasın bakarken başkalarıda dokunmuştur falan ☺