Busy Tugce-ylds 39+3 nişan geldi 3 cm açılmam var ama sancı yok beklemedeyim evde 🤷🏼♀️ Kızlar nazlı gelmiyoor 😬
gzdeozss Tugce-ylds 39+3 nişanım gelmedi henüzzz ama bu hafta çok ağırlaştım ağrılarım arttı en son sancım da çıkmamıştı şuan ne durumdayız bilmiyorum açılmam var mı onu da bilmiyorum pazartesi gitcz doktora bakalım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😄
prensesimveannesi Tugce-ylds 39+2 3 gün önce doktora gittim 1 cm açıklık var sancı yok 😂 doktorum çarşamba gel suni ile başlatalım doğumu dedi korkuyom biraz 🥲 dünde nişan gibi bişey geldi nişanmı değilmi bilmiyorum koyu sarı renkli uzun sümük gibi jole gibi bişeydi
Tugce-ylds Busy ya bende ne nişan ne su ne açılma var bekliyorum öyle kanala da girmemiş oğlum kanala ne zama girmişti canım senin
Gizumm gzdeozss aramızdaki tek fark benim 39+0 olmam sanırım 😄 benimde hiç bişeyim yok p.tesi gidecez doktora bakalım neler dicek
Tugce-ylds prensesimveannesi benimde hiç açılmam yokmuş canım ya nst de sancılarım çıktı ama kanalda olmadığı için ben hiç bişey hissetmiyorum inşAllah kanala girer biran önce 😊
gzdeozss Gizumm suni sancıyla doğumu başlatmalarından aşırı korkuyorum şahsen umarım kendi sancılarımız başlarda açılmamız olurrr 🙏🏻😄
Gizumm gzdeozss umarım öyle olur suni sancıyı hiç düşünmemiştim sezaryan diyebilir doğmazsa diye düşünmüştüm
prensesimveannesi Tugce-ylds inşallah canım ya kendi sancılarımız gelir inşallah suniye gerek kalmadan benim için son 3 gün
Gizumm gzdeozss hayırlısı olsun öyleyse ne diyim umarım kendiliğinden gelir bebişler de bunlara gerek kalmaz sağlıkla alalim kucagimiza
Tugce-ylds prensesimveannesi inşAllah canım benimde son 6 günüm kaldı hiç açılmam olmazsa sezeryan dicek mecbur sağlıkla gelsinler inşAllah