Selenaycesur Herşeye değer ❣️ 28 temmuz sabahı kalkıp evimi temizledim sonra annemle çarşıya çıktık kendime pijama oğluşada hastane çıkışı almak için normalde kayınvalidem alıcaktı ama aldığı için sinirlenip o gün kendim almaya gittim neyse çarşıda baya dolandık gezdik yoruldum eve geldik akşam oldu gezmeye gittik ordan eve 1 gibi geldik uyudum gece saat 2:40 bi ıslaklıkla uyandım yatak su olmuştu altımda ıp ıslak kalktım ama hala istemsizce akıyordu birden altıma yaptığımı falan düşündüm sonra banyoya gittim ordada baya aktı duş alıp çıktım doktorumu aradım hastaneye gelmemi ebelerin kontrol edeceğini söyledi 3:35 te hastanedeydim çatala aldılar 1 cm açıklık var dediler yatışımı yaptılar sabah karşı saat 5:30 da suni sancı verdiler saat 8 de açılmam 2 cm olmuştu ama ben artık dayanamıyodum ağrılara suni sancıyı kapatın diye yalvarıyordum saat 10 da tamam dediler alıyoruz Doğuma ayağa kalktım o an ağrım yoktu Doğum odasına geçtik doktorum geldi işlemler falan derken iki ıkınmayla 10:18 de oğlumu gördüm direk bana verdiler gözlerini hemen açtı cennet gibi bişey 5 dikişim var birazda ağrım var ama herşeye değer herşeye Allah herkese hayırlı doğumlar versin inşallah uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻❣️
Anne3434_ Selenaycesur ya ne kadar güzel bi doğum olmuş Allah'ım bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah çok cesurum normal doğum için inşallah yapabilirim 🙈
MucizemE Selenaycesur Rabbim sağ Salim büyütmeni nasip etsin darısı bizim başımıza 🙏🏾 Kaç haftalık doğdu