Hilaalll Şampuan, pişik kremi, vucud losyonu, masaj yağı, emzik biberon temizleyicisi, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı hangi marka aldınız kızlar
deutschetraum Hilaalll şampuan uni baby, bebe yağı benri hepsini uygun ama kaliteli almaya çalışıyorum
Hilaalll deutschetraum bende kaliteli olsun istiyorum çok pahalı da olmasn dediğin gibi bebeğin ihtiyaçları bitmiyo kararsız kaldm uni baby güzel mi marka olarak güvenilir mi
Burcuyildiz Hilaalll kesinlikle mustela öneririm çünkü yeni doğan için en iyisi en doğal iceriklisi bu marka. Zaten azcik kullanıyorsun, bir vücut ve saç için olan sapmuan birde vücut nemlendirici alırsan sana yeter. Biraz büyüsün uygun bütçeli bir şey alirsin
Gizemin-minnakI @“Hilaalll” bebek yağı önermiyorlar canım . Mustela bepanthen almayı düşünüyorum . Deterjanda green Clean 4 lü setini alıcam inşallah . Çok pahalı değil ve en temiz içerikli o .
Hilaalll Gizemin-minnakI bebek yağını mustela nn setinde gördüm canm araştrmadm hiç o dikkatimi çekiyo ama karar veremedim seti 400 flan
Gizemin-minnakI @“Hilaalll” seti değil de şampuanı bebek losyonunu almayı düşünüyorum. Pişik kreminde bepanthen de iyi zaten .