Gupssse Kızlar klasik vildeda vardi hem yer kaplaması hem de hantal gelmesinden dolayı onu kullanmıyorum artık bana pratik kullanışlı bir ürün tavsiye eder misiniz? Islak mendil formunda olan kullan at bezler mantıklı mi bir de su yok ama bezler dha mi pahalıya gelir böyle?
Deletedmom15262 Gupssse ben klasik vileda kullanıyorum gayet memnunum mop vardı sevmedim kazulet gibi yıka tak bana göre değil. Kullan at ıslak mendil hem baş olmaz hem ona bütçe dayanmaz.onuda sevmedim. Köpürte köpürte her yere giren silen paspas bana daha mantıklı geliyor tabi tercih meselesi🌸
merakliblog Gupssse ben vileda sevmiyorum hiç ya çekpasa mikrofiber bimin bezlerini sarıp siliyorum ya da spin mop var bende onu kullanıyorum öneririm
kubraakbas Gupssse sprey moplar o kadar pratik ki 😍😍klasik vileda ve vip Ahmet’in tablet mopu mevcut hepsini kaldırdım sprey mopla ne kova taşıyorum ne bi şey 4 tane de yedek bez aldım her oda geçişinde bez değiştiriyorum elimde bez yıkamaktan nefret ederim 😬😬 İsim bitince hepsini hoop makineye. Haftada bir bunla kendim siliyorum 2 kere falan da robota sildiriyorum ayda bir de temizlikçi abla eliyle siliyor bana yetiyor 😂
Sedarda kubraakbas Ben de ayni sekilde yapiyorum,Xiaomi nin sprey mopu var 4 tane de yedek bez her oda da degistirip en son hepsi makinaya👍Rahatlik gercekten.Arkadan kova surukleme derdi yok,suyum pislendi derdi yok,muazzam bi alet👍