Beyza00_ nurkse cidden mi ya bende çıkarmak istemiyorum yarım saat onu giymekle uğraşıyorum 😂😂 çıkarmasam ayıplıcaklar gibi 😂
Beyza00_ deletedmom87894 evet örtüsü var ama her seferinde yenilemiyolar örtüyü doktor hemen gelmezse benim arkamdan çekiyorum yenisini 😂
Melikeakarsu Beyza00_ yok çıkarmıyorum zaten doktor kendisi de çıkarma diyor benim de işime geliyor 😂
yenihamiscik Beyza00_ 😅😅😅 bende çıkartıyordum ve dedim ki sonra nasıl giyeceğim bu ayakkabıyı hemşire dedi çıkarmayın zaten ayaklarınız değmiyor nasıl sevindim nasıl sevindim 😅
Sedarda Beyza00_ Hayir çıkarmiyorum ben,doktorun yardimcisi herseyi hazirliyor hastalara sadece gidip uzanmak kaliyor ki sekreter ona bile yardim ediyor.
marbling10 Beyza00_ ayağım sedyeye değmiyor zaten dışarıda kalıyor,değse de çıkarmam. kolay mı onu giymesi🤭😂
Kumru_ Beyza00_ hayır canım örtü var zaten rulo şeklinde. Her hastada yirtiyorlar yenisini seriyorlar
ikikuzuannesi_18-21_ Beyza00_ hiç çıkarmadım zaten kağıt örtü var sürekli çekilip yenisi seriliyor çıkar giy koca göbekle başolur mu 😂