duygulu62 Kızlar biz 18 haftalık olduk . Ama Henüz hala bebegımı hıssetmıyorum 😪 siz kaçıncı hafta hıssetmıstınız?
QueenMommy duygulu62 17. Haftamda hissetmiştim karnımın alt kısmına sanki vuruyomus gibi belli ettirmişdi oğlum 💙☺️🤰
Brnyzc55 duygulu62 bende 18. Haftada nerde bu çocuk niye hissetmiyorum derken 19 haftada belirgin hissetmeye başladım aslında 18. Haftada tereddüte kalıyordum hareket etti mi etmedi mi diye belki de ediyordu ama 19. Haftam daha netti
Firstlady duygulu62 benim hikayem o kadar farkli ki anlatamam o hissi. Asla unutmuycam. 19+5dim. Tam da o an bu konuyla ilgili post okuyordum bebek hareketiyle ilgili. Birden ilk defa kipirti oldu ve o kadar netti ki 🥰
duygulu62 Brnyzc55 valla ben suan hamıle degıl gbym sadece şişlık var okdr . İnş bende 19 da olur . İlk gebelıkde bıraz daha geç hıssedılıyormus 20. Hafta gbı ama bakalm 🥲
Mariaisa Haftada hissetmiştim oğlumda yılan gibi bir kıpırdama olmuştu . Ama 20. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş bazı bebişler hissettirmiyor ☺️
Brnyzc55 duygulu62 benimde ilk gebeligim ve 22. Haftam suan ve her gün bi önceki güne göre daha belirgin oluyor sende umarım tez zamanda bu muhteşem duyguyu yaşarsın
Brnyzc55 Hafta doğru gidiyorum hareketleri aşağıya doğru baskı halinde olması normal mi ? Her zaman aynı değil göbek kısmında da hissediyorum ama asagi baskı normal mi merak ediyorum
Nzr06 Brnyzc55 normal canım 23 haftalığım çoğu zaman ksdıklsrımda vajinamın hemen üstünde de hissediyorum doktorm normal demişti yavaş yavaş kendini yukarıya atar dedi
Nzr06 duygulu62 18+3 te hissettm ufak pıtırcıklat şeklinde şuan 23 haftalığız net bi şekilde oynuyor içimde
Liyaaaaam duygulu62 bende 18.haftamdayım ben bir haftadır hissediyorum bazen toplanıyor karnımda sertleşme hissediyorum top gibi 😅 doktorum zayıfsın hissedersin drdi
prensesannesiiiiii duygulu62 19da pıt pıt şeklinde hisetim 23te net hisetim 27deyiz biraz azaldı hareketleri sanki