Busranze97 Kızlar 27 haftalik gebeyim korona oldum 2 gün sonra karantinam bitiyor. Asi hiç olmadım ne kadar süre sonra aşı olabilirim benim gibi olan var mı sizce ne yapayım çok kararszm kimi diyor 1 ay sonra olursun kimi diyor 3 ay beklersin
kadifemsii Busranze97 önceden 3 aydı ama şuan 1 ay sonra aşı olunabiliyor babam covid oldu böyle dediler
Fulyaaa1 Busranze97 en doğrusunu mhrs den aşı randevu kısmından randevu aratarak öğrenirsiniz bana covidden bir ay sonra çıktı. Mutlaka olun aşınızı🌸
Fulyaaa1 Busranze97 şuan bile bakabilirsiniz bende öyle yapmıştım şuan covid olduğunuz için yapılacak en yakın tairh diye gösteriyor 🌸
Busranze97 Fulyaaa1 aaa şu an baktım evet çıkıyormuş bir kaç gün önce baktım çıkmamıştı çok teşekkür ederim ya bı yanım tereddütlu ama bı yandan da doğum süreme var ya yeniden olursam ağır olur diye korkuyorum
Busranze97 Fulyaaa1 bir de benim bu karantina bitince yeniden test vermeme gerek var mı doktro kontrolüne gitmek istiyorum haftam geldi çünkü 😔
Fulyaaa1 Busranze97 yok canım tekrar vermene gerek kalmıyor ben vermedim ama bi süre daha uzak durdum herkesten.
Busranze97 seyma18_ bende öyle işte kuzum olmadım yakalandım ama çok çok şükür hafif geçti grip gibi ama yeniden gelir diye varya korkuyorum
Busranze97 Aleyyy5 benm doktorum 24. Haftada sorduğumda ol demişti ben o hafta tetanozu oldum 3 4 gün sonrada korona aşısı ol biontech dedi tam randevu aldım aşı günü gecesi rahatsizlandim gittim pozitif çıktı o yüzden kaldı yoksa olacaktım