Gulsy Arkadaşlar 28.haftaya yeni girdik bebegin kilosu 1500 gram . Çok kilo almış dedi doktor diyete gircekmişim çok canım sıkıldı sizde de var mi böyle bir durum ?
omerim32 Yyuuu muz kaşar peynırı badem duymustum kılo ıcın. Bırde ben pekmez ıcıyoum yarın cay bardağına pekmez uzerıne lımon sıkın ve su ekleyın
Gulsy omerim32 haftasına göre kilosunun üstünde olması iyi birsey değilmiş malesef bende öyle düşünüp sürekli yedim ama doktor baya tepki gösterdi bebegin sağlığı için normal seyrinde gitmesi gerekiyor dedi
Gulsy Yyuuu kilo mu aldir dedi çok enteresan değil mi haftasına göre kilosu iyi degilmiymişki kilo al demis . Bende 28 hafta 1500 gram di doktor diyete soktu
Momlife1 Gulsy saçma zaten +200 _200 farkediyor kilosu gayet iyi ilk kızım 3800 gram 55 cm doğdu bu kızımda eğer 40 haftayı bekletse 4 yakın doğacak 33 haftada boyu 49 cm kilosu 2600 dü sağlıklı olsunlar kilo az çok önemli değil 4 4500 doğuran çok şekeriniz normalse diyete ne gerek var ki
Gulsy Momlife1 bakalim salı günü şeker yüklemesi için gideceğim eğer cikarsa biseyler muhtemelen diyet. Ama ben hamileliği hic böyle hayal etmemiştim kısıtlamak cok kötüymüş 😅
Happy71 32+3teyiz teyzeleri 2200 gram 47 cm oğluşumuz 👶🏻Yavaştan doğum telaşımız başladı şu an için pozisyonumuz normal gösteriyor Allahım hepimize rahat ,sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻