Papatya-Kokusu kedivebebekannesi5555 Bu ben ilk hamileliğimde fındık kadar karınla doğurdum 😂 bosver cok rahat geçiyor hamilelik
muges44 kedivebebekannesi5555 Niden üzülüyosun ki her bünye, her vücut bir değil. Ben seviniyodum bile o ayda çok çıkmamasına🙂 https://imgyukle.com/i/kHTFQH Bak benimkide sen kadarcıktı😂
Seymaa30 kedivebebekannesi5555 göbeğin olmadığı içindir🤦🏻♀️İç karnı geniş derler ama çok şanslısın bebek doğduktan sonra bile göbek kalmaz hayalimdeki gebelik😊🤣
HazalGonca kedivebebekannesi5555 canım senin iç karnın geniş benim gibi. Ne kadar güzel iştr ne öyle kocaman göbekli olup napacaksın zor yani. Ben 8 aylık hamileyim gören hamile olduğumu bile anlamıyor. Doktorlar da göbeğin çok küçük diyor. Çatlağım daha az kıyafet ihtiyacım olmuyor güzel bir şey keyfini çıkar bence 😊
Etgrlgz kedivebebekannesi5555 ay şuan pijamalarımızın aynı olması 😂 ayrıca göbüş te var biraz. 6 dan itibaren fırlama yapar annesi
seon90 kedivebebekannesi5555 hahhaha aynı ben 😂😂😂kimse bana yer vermezdi opluma hamileyken.yoktu çünkğ karnım .7 ayda zar zor çıkmıştı 😂😂hamile olduğum o zaman anlaşıldı😂
muges44 kedivebebekannesi5555 30dan sonra çıktı benim. 37yim şuan hala çok şişik değil gören şaşırıyor son ayımda olmama. O yüzden her fizik farklı🙂
ElifB08 kedivebebekannesi5555 benimde sizin gibiydi asıl karnımın büyüdüğünü 3.trimestere girdiğim gün hissettim, sonra bi anda şişiyorsunuz 🥲
Gamzeymn Benim de bazen düzleşiyor bazen çıkıyor 🤩 tedirgin oluyorum ama bu durum normal sanırım yaşayanlar var mı 11+3 üz