Gulgcck1 Kızlar kafam çok karışık, korkuyorum fikrinizi almak istedim, sezeryan olan anneler, düşünenler deneyimlerinizi ve fikirlerinizi alabilir miyim 🙄
Nonamirce Gulgcck1 ben ikisini de tecrübe ettim. Spinal daha az riskli ve bebeğin çıkış anını falan görüyorsun onu tavsiye ederim
Papatyam_ Gulgcck1 bende burda bekliyim 🙄 ilk bebegımde tam bayıldıgımdan o ılk anını gorememek cok ıcımde kaldı😣
Merveee34 Gulgcck1 3 Spinal 1 genel oldum . Tabiki bünye meselesi .. ama kesinlikle önerim spinalden yana . Kronik astımım olduğu için genel anestezi beni mahvetti .
Gulgcck1 Angelim ya benim spinal de korkum şu, yani hamilelikten herşeyi takıyorum istem dışı, uyandıktan sonra ya ayaklarımı bi daha hiç hissetmezsem, ne bileyim işte aklıma çok geliyor böyle şeyler, hiç olmamış çevremde duymadım tabi böyle bir şey
Gulgcck1 Merveee34 ben daha önce başka ameliyatlar geçirdiğim için narkoz deneyimim oldu, biliyorum o anları ayılmaya çalışmayı falan, zor ama işte ne yapacağımı bilmiyorum
Gul-42 Gulgcck1 genelde kusma olayı var sezeryanla oksuremıosun hapsuramıosun bıle o yuzden bn spinal ıstedım Aşırı rahattım cnm
Gulgcck1 Gul-42 dayanırım onlara sorun etmiyorum, uyuşukluk hali, ne bilim ayaklarımı hissedemezsem panik olur muyum, hatta uzun süre falan hissedemezsem hiç ayaklarımı diye de kuruyorum aklımda maalesef 🙄
Angelim Gulgcck1 korkma canım ama ne biilim genelde yatıyorsun kalkınca bebeği getiriyorlar bnde sirtima igneler yapıldı fena canım acıdı yaş genel yapın dedim ikisinde korkucak bişey yok ama
Merveee34 Gulgcck1 anestezi doktorunu dinle canım . O senin içğn en uygunu söyleyecektir . Spinalden hiç korkma . Bebeği gördüğün an o müthiş anı yaşamalısın
Gulgcck1 Angelim annemde panik olurum diye genel ol diyor, ona göre narkoz verirler zaten diyor, uyanman çok sürmez, kimi mesela odaya çıkana kadar uyanmış oluyormuş
Gulgcck1 Merveee34 doktorumla daha önce konuştuk aslında, oda spinalden yana, bana bırak diyor ama korkuyorum işte
Angelim Gulgcck1 kuzum odaya girmeden 3nede koridor da uyandım zaten işleri bitiyor ya s seslendiler melek melek diye gözümü açtım bitti dediler bebek dedim gelicek şimdi dediler yani kendine geliyorsun hemen seslerden