noname198 Arkadaşlar ya, sadece sol kasık neden ağrır? Bir belirti olabilir mi? Sağ taraf hiç ama hiç ağırmıyor ama sol taraf çok ağır hissediyorum ve ağrıyor ya….
Karkubra27 noname198 benim de geçen ay sol kasiigim atıyordu batma oluyordu şuan hamileyim 5+4 ikinci gebeliğim
TunarinAnnesi noname198 ben varim canım femara kullandık sol 19 sağ 20 mm yumurta oldu 26 ekim çatlama iğnesi oldum 1 hafta geçdi test böyle benimde sağda bişey yok solda ağirlik batma ilişki sırası ağri idrara çıkınca ağri var bide göğüs hassasiyeti başladı bende 1 hafta geçdi iğneden test böyle sence iğne etkisi geçmişmi yoksa test iğneden çift çizgi mi ?
Neslihnkrmn Merhaba benimde bugün sol kasığimda bir ağrı oluştu üstune yatmışım acaba ondan mı oldu yada rahme yerlestigi icin ilk zamanlarda oluyormus oda olabir
Mrmr1 Bi yerden et cevap gelirse banada haber edin kızlar 🥺 benimde sol kasıkta bir ağrı oldu bugün hiç yaşamadım böyle bişey ve adetin gelmesini bekliyorum
azranurulku 15 gündür devam eden bir sol kasık ağrım vardı hatta ağrısından yerlere yattığımı ağladığımı bilirim sağ tarafım normal ama sol tarafıma sanki bıçak saplıyorlardı ilişkide de çok acı çekiyordum bi baktım ki hamileyim test yapın kızlar