gulsah_2013 12 haftalıkken gittik gördü ama bişey demeyeyim dedi bi dahakine kesin söylerim dedi 16 haftada söyledi
Minikkoala61 fundadncc öğrenebilirsin :) ben 10.Cu haftada öğrenmiştim ama bizim erkekti erkekler daha çabuk belli edermiş ☺️
Burcusenkoc fundadncc 16 haftadayım geçen Hafta. Gittim göstermedi 😀 umarım sizinki gösterir yoksa baya bekliyor insan
SerraveAnnesii Haftada bir şey görememişti tahminde bile bulunmadı 18. Haftada kızımız olacağını öğrendik 💖🌸 22. Haftada detaylı ultrasona gireceğim o zaman daha net belli olacak
ege_ayaz_mom fundadncc Tam kesin olsun diye cinsiyet öğrenmeye 16. Haftamda gitmiştim ve öğrendimde 16. Hafta ve sonrasında tam net sonuçlar aliniyo bence 🥰 gönlündeki o versin inşallah canım 🙏
Beyazguvercin2  Teyzeleri yorumlar mısınız ben de çok heyecanlıyım bakalım bize ne diyecek doktorumuz
Nznuuz fundadncc 12 haftalıkken kontrole gittim öğrenemedik. 9 nda kontrol var bakalım ogrenicez inşallah
Mervesmsek22 Semiha_ bende sizin gibi olacağım 19 haftalığım daha öğrenemedim 21. Haftada detaylı da öğrenirsiniz dedi doktor
tugcesari Kızlar merhaba bende yarın 10 +0 oluyorum nasipse ikinci gebeliğim 11. Haftada oğlumu ögrenmiştim bakalim ikincisi ne zaman gösterecek çok merak ediyorum ayın 17sinde Gidecegim belli olurmu ki 🙈
Sunay1 15.haftam bitiyor hala öğrenemedim 😄 bacak bacak üstüne attı göstermiyor. Doktor kemik yapısından erkeğe benziyor dedi doğru çıkarmı bakalım