Aygulyukselaydemir canım bizim 16 haftaya kadar herşey normaldi kontrole gittik ikili tarama falan herşey güzel doktor bir anda sorun var dedi hemen bir prof ayarladı gönderdi bizi gittik oda aynı şeyleri söyledi kafatası cilt altında ensede karında ve akciğerlerinde ödem var amniyosentez yapalım dedi yaptırdık enfeksiyon kapıp kapmadığına bakıl herşey normal çıktı bebeğin emarı çekildi kist mi sıvı mı diye bakıldı ondada sıvı çıktı sonra fetal eko çekildi kalbi olması gerektiği gibi dedi doktor Şia’na kadar tespit edilmiş hiç bir şey yok ama ödem hala devam ediyor ciğerlerindeki arttı doktora sordum gebeliği sonlandırmalımıyız diye oda bu durumun çok ağır bir karar olduğunu bebeğe haksızlık etmiş olacağımızı söyledi prof en olumsuz senaryoyuda çiziyor en iyi seneryoyuda ama ben kendi elimle kıymak istemiyorum bir anne için bunu söylemek çok zor biliyorum ama ölecekse de sebebi ben olmak istemiyorum vicdan azabından yaşayamam İnan’ın bana ne yapmak gerektiğini bilmiyorum ben bu yaşıma kadar hiç çaresiz kalmamışım ilk defa çaresiz kalmak ne demekmiş bunu öğrendim