Uysll 4 gündür kötüyüm öksürük halsizlik var iki gündür de burun akıntısı başladı salgın var malum evde ne ictiysem geçmedi benim hep öksürük ciğerlerime inerdi önceden bronşite cevirirdi hastane de yatardm şimdi ilaçta içemiyorum doktora gitsem bakar mı?
Merveelisa Uysll ben iki defa oldum hamileyken doktora gittim tabi ama sağolsun korona testi yapıp gönderdi zaten parol harici bsy kullanamazsin dedi yirmi gün sürdü iyilesmem testler negatifti bu arada korona olsam acaba kaç gün sürerdi gribi yirmi gün gecirdiysem 😟
Birmelekbiranne Uysll Zencefil denediniz mi bende aynı oldum pekmez ve zencefili karıştırıp yedim boğazıma iyi geldi. Belki rahatlatır sizi de 🤷🏻♀️
Uysll Merveelisa öksürük geçmiyor limon içiyorum pekmez bal karabiber ıhlamur da içtim bir bardak günde ama afedersiniz ama öksürürken idrar kaçırmaya başladım 😔
Uysll gamzosgamzos teşekkür ederim Hayir yaptırmadım doktora gitmedim bakmaz belki diye korona değil de grip olduğumu düşünüyorum ama emin olamayiz tabi
gamzosgamzos Uysll ya tabi insan kendi bunyesini daha iyi tanır hani korona falan olunca onlem amaclı kan sulandirici falan veriyorlar ya o acıdan sordum inşaAllah normal griptir 🙏
Merveelisa Uysll Benmde öyleydi öksürükten hapsirmaktan hep kaciyodu sıkma canını bol bol sıcak şeyler iç zaten çorba nane limon ıhlamur süt
Ufuk 2.5 3hafta olcak benimde öksürük burun akıntısı oksururken ciğerlerim sokulcek sanki doktora gittimde hiç birşey vermedi evde ıhlamur kekik vs şeyler iç dedi ilaç versem olmaz dedi
Uysll Ufuk bende ilaç vermeyecek diye gitmek istemedim benimde öksürük kalır haftalarca aylarca geçmez bundan korkuyorum