Canmyavrumm Kızlar esımgıl cocuklar ete alısmıs yesıllık agızlarına surmezler fırın yemeklerı saray sofraları gıbı ne yemek yapcam sasırdın kaldım
Merveelisa Canmyavrumm kendini zorlama hamileyken tiksindigin şeyi yapmak için esin yapsın yesin çocuklarla sen kendine hafif bsyler yap bu dönemde
Seymaayyy Canmyavrumm eşine söyle bu halde yapamıyorum diye saygı duyar ıllaki ben 4 ay boyunca hiç mutfağın kapısını acamadım kayımvaldemde yerdik şuan yeni yeni yapıyorum 🤭
Merve_0109 Canmyavrumm Ben 3 ay boyunca mutfağın yolunu unutum girmem çıkmama bir oluyordu ama eşim Allah razı olsun anlayışla karşıladı bu dönemi ❤️ sende söyle de yapamıyorum kötüyüm arada bir yanında kusuyor gibi yap direk lavoboya koş anlar herahlde anlayışlı biriyse
kirpapatyasii1 Canmyavrumm kıyamam ya eşine söyle etli yemekler yapamıyorum beni idare et birazcık die..ben mutfağa giremiyordum sagolsun eşim bana biseyler yapıp getiryordu ..boyle zamanlarda birbirimizi idare etmek zorundayız umarım eşinde sana yardımcı olur canim
blueberyy00 Canmyavrumm zorladikca daha kotu oluyorsun bende aynıyım birde soğana karşı öyleyim yedikçe kötü oluyordum artık sogansiz yapıyorum yemekleri
Canmyavrumm Bendede yemek yapcak kımse yok benden baska gecıstırıyorum baska seylerle ama ondanda sıkayetcı