Chucky9 Ferdadmr güle güle giysin minik. Acaba uygulaması var mı yoksa instagramdan falan mı aldınız.
Happybsrn Asff112 yeni müşteriye ilk kargoda indirim ve ücretsiz kargo kimi 4 parça alabiliyor kimi 1 parça normal de fiyatlar çok pahalı ve yurtdışı uygulaması
iremcannn1907 Ferdadmr çoğu kullanıcının beklediği post oldu bu teşekkürler 😂 ürün nasıl peki memnun kaldın mı?
Ferdadmr Melek__55 ilk ve yeni kullanıcılara özel bı indirimdi ben artık eski kullanıcı olduğum için bende görünmüyor
Ferdadmr Nurklc38 27₺ civarıydı bunu aldığımda sonra başka bırine sipariş verdigimiz de 40 küsüre yükselmişti
Semadeniz Ferdadmr gayet kaliteli gözüküyor. Güle güle giysin. Ben 60 TLlik alışveriş yaptım. Hemde 4-5 parça. İçinde mont var. Eşim eğer kaliteli gelirse hep ordan al dedi. Mağazada sizin aldığınız 100-150 TL. 💚🌺
Peliiin Ferdadmr ödemeyi ne ile yaptın canım bende almak istiyorum ödeme konusunda sıkıntı ya korkuyorum banka kartım var içinde alacağım tutardan fazla para var
Crnbzkrt Peliiin sanal kart oluşturup alın bazılarının kartından çok fazla para çekmişler, ben öyle yaptım henüz gelmedi bekliyorum bakalım