Bebiss_annesi @Havva-celik siz Koru hastanesi ile ilgili daha önceden paylaşım yapmıştınız. Yardımcı olabilir misiniz
Havva-celik Bebiss_annesi ben Çankaya koru hastanesine gidiyorum Özlem Bayramoğlu doktorum çok memnunum ve ben doğum paketine ihtiyaç duymadım 2.500 doğum normal veya sezeryan
Havva-celik Bebiss_annesi birde ben Gazi eşiyim muayeneye ücret vermiyorum ama benim doktorum SGK ile anlaşmalı
pinartonguc Bebiss_annesi Ankarada koru hastanesinde zahidr kucuk diye bir doktor var instegramdan da arastirabilirsiniz. Dogum paketi de 10bin diye biliyorum. Hastaneyi arayip bilgi alabilirsiniz.
Hzn53 Havva-celik canım muayene ücreti ne kadar özlem hanımın. Bende bu ay oraya gideceğim ilk defa da. Doktor bilgim yok
Havva-celik Bebiss_annesi ben bilgi aldığım zaman 2.500 olduğunu dedi belki de Gazi eşi olduğumdan ötürü o fiyat çıktı ❤️
Bebiss_annesi pinartonguc orada yapmak istiyorum ama fiyat konusunda bize hiç söz hakkı verilmediği için anlaşamadık
Havva-celik Hzn53 hiç bilgim yok ben muafım Gazi eşi olduğum için ama hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ☺️