Twinssmomm Bskrt ücret iadesi yapmaları lazım o zaman. Ürün tükendiyse ve satmaya devam ettilerse bende şikayetçi olurum.
deletedmom321 Twinssmomm hayır yani sayfada kalmadığı için siparişlerde görünmüyor sadece ama ürün elinize geliyor. Şöyle yani siz aldığınızda hala Satıştaysa görüyorsunuz ürün bittiğinde tamamen siliniyor ama siz ürünü aldığınız için size geliyır
Heaven1708 Bskrt 150 tl nin altında sipariş verirsen 4 tl kargo ücreti alıyorlar ups kargo getiriyor. 150 nin üstüne çıkarsan kargo ücretsiz ptt kargo getiriyor canım
deletedmom321 Ebrus25 bazen gidiyor ben de oldu ürün bitiği için siliyorlar. ama sipariş eksiksiz geliyor. bence Harika bir site üstelik iade ve değişimde kargo evine gelip alıyor bundan güzeli var mı 😍
Yogurtlupilav Dün istanbuldaki merkez mağazasına gittim, az çeşit var, nevresimler fln hiç yok. İnternette daha çok çeşit bulunuyor. Oradan almanızı tavsiye ederim.
deletedmom321 [bilinmeyen] valla asla geç gelmedi bana aldığım gün kargoladılar her zaman. Şimdi indirim var diye geç geleceği yazıyor zaten sayfada.
deletedmom321 SibelAlp7 nasıl bir cümle bu. Başınıza gelen enteresan bir olay bence ben hiç yaşamadım sizin yaşananız talihsizlik olmuş. Ne amaçla böyle bir cevap verdiniz bana?
SibelAlp7 deletedmom321 siz yaşamamışsınız ne güzel sizin adınıza.Ben sorun yaşadım arkadaşları bilgilendirmek istedim.Olmayan bir şeyi yazmadım herkes istediği yerden alışveriş yapar ben mağdur oldum hepsi bu.
deletedmom321 MehmetMelekKse ben de aldım şimdi birşeyler :) bakım çantası aldım inşallah güzeldir :)