Merveelisa Byztrkravc vişne suyu da diyorlar deneyin isterseniz benmkini tuvalete gitmem bile hareketlendiriyor 🤣 hele sofrada aç birakicam seni yeter bana yedirmiyorsun diye söyleniyorum
bireylulmeselesii Byztrkravc bitter çikolata ve kahve. Ultrasondan yarim saat önce. Doktorumun tavsiyesi:)
Byztrkravc Merveelisa hahahahs benim daha çok küçük hissetmiyorum bile ultrasonda cinsiyet içinde hareketlerin görmek istiyorum ☺️
Merveelisa Byztrkravc he bizim bu bebekler doktora gidince bı tribe giriyorlar benmki o kdar hareketli ama doktora gidince hep uyuyo neler yapıyor doktor uyanmiyor yüzünü gören cennetlik yani doğumda gorcez bakalım
Maviiiiiiiiiii Dün ilk hareketini hissettim bimden velvet pastalı dondurma aldım magnuma benziyor ekşi bişeydi yavrum ilk defa oynadı 🤭 demekki ekşi etkiledimi naptıysa olsun çok mutlu oldum dört gözle bekliyordum hissetmeyi 🤗
Zeyfey20 Byztrkravc bende normalde hep hissederim ama bazen oynamayınca korku oluyor 2dilim baklava yedim hareket eder die oralı bile olmadı tatlıyla arası yok benim oğlumun sanırım şuan box oynuyor sanki içimde rakibide benim😁😁