__NurRya__ Özel hastanede 14 haftada doktor kız dedi ama hep oğlum olucak gibi geliyor yani ilk öyle hissettim sizce yanılmış ola bilir mi çünkü öğrenmek için biraz erken gibi geliyor tabi hayırlısı ile sağlıklı olsun ama aklım karıştı
Hcrcllr __NurRya__ 12.haftada yüzde 80 erkek dedi doktor. Bende hep erkek hissediyodum baya oğlumuz olcak muhabbetleri yaptik. 16.haftada gittik kız dedi 🙂1 haftaya kadar nasipse kızımı alcam kucagima 🙂
zhr5861 __NurRya__ bana 12 de kesin erkek dedi. Hatta bende ısrarla kız hissediyorum emin misinz falan demiştim. 16 da kesin kız dedi 😃 ama şimdide ben emin olamiyorum 20. Haftayı beklicem
yaseminan __NurRya__ ben ilk 13 haftalık öğrendim erkek dendi 19. Hafta erkek dendi 21. Hafta detaylıda kız dendi 😃
__NurRya__ deletedmom87894 erken öğrendim diye tedirginim aslında görümceme de Kız demişler sonra erkek dediler ve oğlu oldu 😂
Hcrcllr minibiri doktorun göstermesine gerek kalmadı biz bile. Görmüştük eşimle 😁ama o gördüğümüz başka birseyms😁
minibiri Hcrcllr bizimde her açıdan belirgin bir şekilde görünmüştüde bakalım bidahaki kontrolümüzde değişecek mi, meraktayım 😊
Hcrcllr minibiri valla biz baya bi şok olmuştuk. Videosu var hatta izliyoruz baya Bi şaşırmistik🙂sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor tabi 🙂
HavvaGuzey __NurRya__ 10 haftalikken iki oğluma da erkek dediler biri 2 yaşında biri 35 haftalık oldu