NesrinGnerYlmaz Merhaba, biz şuan 18+1 deyim ikiziz, bebişlerimizden biri 180 gr. Diğeri 175 gr. Acaba bizim gibi ikiz olup hangi haftadasınız ve kaç gr. Sınız acaba Doktor ne kadar normal desede merak ediyorum 🙂
NesrinGnerYlmaz Twins seninkiler baya güzel büyümüş. 🙂 aralık sonunda tekrar kontrolümüz var bakalım kaç gr olacaklar .
NesrinGnerYlmaz İlk kan testimizi yaptırdığımızı da doktorumuz galiba dedi. 8. Haftada direk iki keseyi de gördük. Bir hafta sonrada kalp atışlarımızı duyduk 🙂
NesrinGnerYlmaz Twins evet iki hafta yada 3. Haftanın içinde mutlaka çağırıyor. Birde ikili ve üçlü test yaptırmadık yani doktor yaptırmadı. 4lü test için kan verdik şimdi bir de detaylı ultrasona gireceğiz. Onu araştırıyorum. Siz nasıl yaptınız acaba işlemlerinizi
Twins NesrinGnerYlmaz biz de yaptırmadık.hatta 4lüyü de😊hakkımızda hayırlısı.cinsiyetler belli mi sizin
NesrinGnerYlmaz Twins evet bizimkilere biri kesin erkek dedi.diğeri için kıza benziyor dedi ana kesin konuşmadı 🙂 en başından beri hep derdim zaten ikiz olsun bir kız bir erkek 🙂 inşallah değişmez 🙂 sizinkiler belli oldumu ?
Twins Ne güzel, Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊12. Haftadan beri 1 kız 1 erkek bizimkiler, bakalım detaylıda da değişmezse kesin artık 😊🙏
NesrinGnerYlmaz Twins bugün kontrolümüz var bakalım be diyecek Doktor heyecanla bekliyorum 🙂 ne kadar büyümüşler bakalım görücem 🙂 sen nasılsın ne durumda bebişleriniz.
Twins NesrinGnerYlmaz çok şükür herşey yolundaymış, büyümüşler ikisi de 410un üzerinde maşallah. Size ne dedi doktor
PamukAnne 23+5teyiz 5 gün önce gittigimizde 600 gramlardı sanırım iki üç hafta sonra gittigimzde daha hızla almaya başlamış olurlar 😍
NesrinGnerYlmaz PamukAnne süpermiş ya bende çok merak ediyorum inşallah şöyle 250 gr olmuş derde biraz rahatlarım 🙂 ikizler diye çok korkuyorum. İnşallah güzel beslemişimdir .
PamukAnne NesrinGnerYlmaz canım inşAllah Rabbim korktugundan emin kılsın. Merak etme bir şekilde besleniyorlar inşAllah ☺
NesrinGnerYlmaz Biraz daha rahatladım 🙂 paşamız -20+1 303 gr olmuş prensesimiz 19+4 - 270 gr olmuş. Her şey yolunda 🙂
NesrinGnerYlmaz Twins önemli değil canım 🙂 bizde dün kontroldeydik. Kızımız 270 gr olmuş oğlumuz 303 gr 🙂 inşallah böyle devam eder herşey