Aseless Kızlar merhaba nstye son girdiğimde sancılarım 80 ve 100 arası çıktı doktorum birşey demedi bende pek sancı hissetmiyorum sizce sancı var mı ? Doğum başlangıcında veya doğumda bu sancılar kaç oluyor ?
Esragnss Aseless 32. Haftamda bende girdiğimde 70-80 civarındaydı doktorum serum takdı sancılarım olduğu için haftda bir gidiyorum kontrole 34 de yine sancım vardı aynı şekilde bu sefer birşey yapmadı açılmam yok ama bilemiyorum dikkate alması gerekirdi bi bilgi vermedimi doktorunuz
Aseless guzellanne evet banada garip geldi 36+4 haftalığım bazen kasılmalarım oluyor bebek hareket ettikçe hafif sancılar oluyor sadece hareket halindeyken. Doktor artık hafta bir gelmeye basla dedi sadece
Seraykrblt guzellanne Aseless Aseless kızlar bu nst de kaç çıkınca sancı olmuş oluyor benim 50 den aşağa inmedi 60 filan oldu 34. Haftadayım
Aseless Seraykrblt kaç çıkınca sancı oluyor tam bilmiyorum ama benim 34. haftada 30-40-50 arası geziyordu 36. haftada 80 ve 100 arası çıktı
Aseless Esragnss hayır ya hicbirsey söylemedi sadece hafta bir gelmeye basla artık dedi bir dahaki gittiğimde yine aynı çıkarsa soracağım yada korkutmamak için mi bişey soylemiyorlar acaba