Elasmom Merhaba arkadaşlar 3lü test sonucuma ntd nöral tüp defekti değeri 1,416 çıktı. Bu şekilde olup ayrıntılı ultrasonda herşeyin normal olduğunu gören oldu mu acaba?
annelinkoo1 Elasmom benim ikili 1:145 çıktı üçlü verdim o da 1:556 çıktı kafam karıştı hangisine inanayım şaşırdım detaylıyı bekliyorum 2 hafta sonra
Elasmom annelinkoo1 merhaba doktor bana bel kemiğinde boşluk olabilir değeriniz biraz yüksek dedi. Bu da beyin gelişiminide etkileyebilir dedi ultrasonda bi sıkıntı görmüyorum fakat ayrıntılı ultrasona girmemi istedi salı günü ayrıntılıya giricem
Elasmom annelinkoo1 aslında çok anlamıyorum şu şekilde bakarsanız resim olarak yükledim https://resimyukle.io/r/S0TMzlIkLa
Elasmom annelinkoo1 yaaa gerçekten miii inşallahhhh 400 de 1 ihtimal dedi doktor ama çok korkuyorum salı günü ayrıntılıya girene kadar içim hiç rahat değil.
annelinkoo1 Elasmom hayırlısı olsun hakkınızda benim ikili daha riskli çıktı bakalım bende onu bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ❤️
annelinkoo1 Elasmom Kombine riskim riskli çıktı üçlü test verdim sonra normal çıktı ultrasonda da bi şey görünmüyor gayet normal her şey kafamı çok karıştırdı o ikili test
Elasmom annelinkoo1 Yani testleri yaptırsak ayrı yaptırmasak ayrı yüzde oranları düşükse neden böyle testler var ki sadece hamileliğimizi zehir ediyorlar o zaman:( inşallah bişey yoktur ultrasonda temiz çıkmış hem.
annelinkoo1 Elasmom Vallahi bana zehir oldu 11. Haftamdan beri zehir doğuma kadar da böyle devam edecek bakalım pişmanım yaptığıma