elifkrs SekerAnne bende fazla bisey almayi düsünmüyorum zten ilk zamanlar zıbın daha çok kullanıyorlar pijama tarzı oğlumdan da kalanlar hep beyaz renkli kızımada giydiririm zaten çok hızlı büyüyorlar🥲
-momymomy3 Ozlemmpapatyaa İlk hamilelikse normal 24.haftaya kadar hiç hissedemeyen de var zaten ufak ufak hissetmeye başladıysan kısa zaman icinde artırır hareketlerini😊
Yns Bizde mart bebegi olacağız 2. Gebeliğim bu bu da erkek evde 3tane erkek oofff düşüncesi bile tedirgin ediyor 🤣 çok zor sadece bu gebeliğimde en çok kafamı kurcalayan kovit ve kovit aşısı 😕
piinaarr gulsonmez27 aynıymış 5 mart diyor benim de doğum tarihi ama doktor değiştirdi önden gittiği için sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
sulemete Ozlemmpapatyaa 11 martta doğum gözüküyor inşallah ikinci gebeliğim kızımız olacak Allah nasip ederse bugün detaylı ultrasona girdim canım biraz sıkkın ama herşey Allahtan yapacak bişey yok doktor kalpte parlaklık var dedi beynin iki kısmında da sıvı artışı var dedi ayrıca kalp damarlarının yerleri yanlış oluşmuş birde ense kalınlığı çıktı…
Papatya-Kokusu Ozlemmpapatyaa 18 haftalık olduk cinsiyetimiz hala belli değil birşey almadım daha 25ten sonra falan başlarım 😀
Poyrazin_annesi Taze-annee 2 numarayı yenı dodugundada kullancam ztn. Toplam 200 adet var günde 10 tane bez degıstırsem 20 gunde biter ztn 😂
thetkc Ozlemmpapatyaa 21+1 şuan , alışveriş sadece Elele Madre anne yanı/park beşik aldık.. Harici bir alışveriş yapmadım 🙈🤣 Bu üçüncü gebeliğim diğerlerinde de 30 a girince ve sonra almıştım bunda da öyle olur 🍀 Ayrıntılıya girmedim daha giricem🍀 Erkek cinsiyeti🍀Güzel geçiyor hatta bu gebeliğim daha kolay geçiyor diyebilirim 🥰🍀
Erdogannurcan 20 Mart erkek dediler ayrıntılı ultrasona girdim ilk kızım oldu 2. Erkek dedi doktorumuz.
Pisili Benimde mart ortasi gibi insallah🤲🏻 Agrilarim oluyor biraz genelde yatarak geciyor, oglusum olacak benimdee, daha hic bisey almadim, salida detayli ultrasona girecegim insallah guzel gecer☺️
Pisili Hasir sepet besikler cok hosuma gidiyor ama bir kac ay kullanir gibi sizce gereksiz kullanissiz bisey mi?
Taze-annee Pisili benimde hoşuma gidiyor ama kısa ömürlü sanırım o beşikler ben de kararsızım almakta. Yorumlarda hep bozuluyor yazmışlar 🙁
elifdefnece Ben de bir erkek bebek bekliyorum 21+2 doğum 4 mart görünüyor bir aksilik çıkmazsa🙏🏻Ayrıntılı ultrasona geçen hafta girdim bir sıkıntı yok dedi🙏🏻İnşallah hepimiz ve bebekler için sağlıka ilerleyen bir süreç olur🌺🤗henüz hiçbir şey almadım ben de🙄