Acemi_anne61 Eşim tavuk kanat almış bende tavuk suyuna çorba yapmak istiyordum bir haftadır hastayım belki iyi gelir diye kanat haşlanır mı ya 😂 sonra ne yapabilirim mesela haşlanmış kanatı yemek olur mu tekrar
blueberyy00 Acemi_anne61 hasladiktan sonra hafif terbiyeleyip tavada yada fırında kizartabilirsin öyle daha iyi olur kanat haslansmis yenir belki ama lezzetli olacağını sanmıyorum
Aag06 Acemi_anne61 haslafiktan sonra ici pisince haslayarak. Sonrasinda un galete unu yumurta mayonezli baharatli karisik sos yapip kizartarak citir tavuk yapabilirsin internette citir tavuk tariflerine bak
bilges Acemi_anne61 haslarken soğan sarımsak ile hasliyorum ben öyle haslanmis şekilde yiyorum vala çok lezzetli oluyor
Acemi_anne61 blueberyy00 evet ya lezzetli olur mu diye düşündüm ama güzel fikirler geldi teşekkür ederim 😚
Acemi_anne61 alparslanannesii1661 😂😂😂😂 öyle güzel yazmış ki öldüm gülmekten canımda çekti yani gittim koydum haşlamaya bakalım
Acemi_anne61 bilges aaa bunu da hiç duymadım genelde hep kızartma yada fırında yaptığımız için valla iyi oldu değişik şeyler öğrendim 😂🤭❣️
Merve_0109 Acemi_anne61 Kanata zarfım var yaaa 😅olur kız haşla fırına at yanına salata ayran ay olsada yesek mmmmmmmm😛
Acemi_anne61 Merve_0109 oh şimdi oldu 😊 dedim günaha girmiyem üşenir yapmazsan üzülürüm diye ama hamarat çıktın 😚 afiyet şifa olsun