Eagil Kızlar ic dis 4 dikisim var ben hep normal doguran aksama ayaklaniyo filan bilirdim 3-4 gun iki buklum yurudum cunku dik durunca butun agirlik sanki orda toplaniyor patlicak gibi oluyordu (azalsada hala oyle) 10 gub gecti hala oturamiyorum dikislerim yirtilcak gibi oluyo sanki tek tek çekiyorlar enfeksiyon da yok şükür ama sezeryan olsam simdiye iyilesmistim diyorum. Kac gunde geciyo tecrubesi olan varmi
Bisaniye Eagil normal iyileşme süreniz etrafınızdakilere göre daha yavaş olabilir ben doğumdan yaklaşık on gün sonra daha rahat oturmaya başlamıştım. Zorunlu olduğum için doğumdan dört beş saat sonra ayaklandım. Ama otururken tabi ki zorlanıyordum. Pansumanları ihmal etmeyin
Bihilal Eagil inşallah biran önce iyileşirsiniz demekki kişiden kişiye değişiyo bende anında ayaklanmıştım çok ağrımamıştı geçende bi post gördüm ordaki bayanında dikişleri patlamştı bünye meselesimi acaba yada kötümü diktilerki böyle çok acıyo inşallah tez zamanda geçer
MasalAlparslanMom Eagil ben oyüzden ne hasta bezi ne lohusa pedi kullanmadım. Çeyizimden kullanmadığım nekadar atlet varsa önce kaynatmada yıkadım sonra kesip kesip kullanıp attım. Onlarında etkisi var bu sıcaklarda yapışıyo tahriş ediyo pişik gibi
Eagil Bisaniye gercekten saskinim hani dikislerin rahatsiz edeceğini dusunurdum ama bu derece hareket edemez seviyeye getireceğini bilmiyodum
Bisaniye Eagil işte derinin iyileşme süreci farklı olabiliyor belki sezeryanda daha iyi olmazdı :) eğer iltihap yoksa endişe etmeyin 10 gün sonra kontrole gelin dediler mi ? Ya da gittiniz mi?
Ayelib Bende normal dogurdum 40 gun hep yattim cunku ayaga kalkamadim yuruyemedim oyle boyle bir sanci degildj sonradan ogrendikki dogum sirasinda kuyruk sokumu kemigim kirilmis bir film cektirin isterseniz
Eagil Ayelib benim ilk gun kuyruk sokumumu yataga koyamiyodum cok agriyodu ama sonra gecti simdi sadece dikisim agriyo bilemedim ki🤔
Anne3434_ Eagil sezaryen olunca 1 ay iyileşmiyorsunuz ve senelerce dikişleriniz ağrıyor bu elbet geçicek ne kadar güzel ki normal sağlıkla doğurmuşsunuz
fatto83 Anne3434_ 1 ay iyilesmemek ve senelerce ağrı hissetmek mi? 😊 benim ikinci sezaryenim pazar günü olacak. İlki 5 yıl önceydi.. hiç öyle senelerce sürmedi.. iki günde de toparladım.. inşallah bu da böyle olacak..
AyseFahriYalcn Anne3434_ valla 3kere sezeryan oldum ertesi gün ayaktayım ve hiç dikiş ağrım olmadı bukadar gözünüzde büyütmeyin sezeryan olmayı bazı yazılanları hayretle okuyorum ilk dogumumda normaldi ve iki dikisim oldu sadece idrar yaparken çok yanmıştı mesela bı tek aklımda kalan doğum acısı o
Rakibeel Anne3434_ ne ilgisi var.Aynı gün kalktım ayağa sezeryan oldum.1 ay falan abartmayın.1 haftada hiçbişey kalmıyor.Sonrasında da bir sıkıntı ağrı sızı yaşamadım.Böyle yorumlar yapıp sezeryan olacak anneleri korkutmayın.Her insanın bünyesi farklı oluyor
Betul43 Gorumcemde aynı nedeni ıcten dıkısınız bnce kuru tutma orayı batıkon sur dıkısler yumusar rahatlarsın
Ayelib Eagil benimde oyleydi ve beni annemler cevirdi yuz ustu yataktan sarkarak yemek yiyebiliyordum cok zor gunlerdi gecti sukur simdi ikinci dogum yaklasti umarim bunda hrsey iyi olur
Bisaniye Eagil beni on gün sonra çağırmışlardı bi gidin kontrole şişme var mı vs ona bakıyolar. İnşallah sıkıntı yoktur 🙏🏻
Sinmn Eagil benim iç dikişimin acısı tam 1 hafta sürmüştü.. Ağrı kesici içince rahatlıyordum ama içmediğimde acıyordu. dış dikişleri hiç hissetmedim zaten.. baticonlu su yapmıştım, tuvalete her gittiğimde onunla yıkıyordum..
Elifim Eagil suya oturuyodum ben gerilme hissedince eşime diyodum çocuğa yarım saat bak ben küvette biraz oturim diyodum öyle rahatlıyodum ama kırkın çıkana kadar bişyin kalmaz
Zeynepasell Eagil 13 gun oldu bende hala ayniyim sanki hic gecmeyecek gibi normal dogum yaptik ama hersey cok zor suan ne zaman gececek