Papatyamevsimi-89 31+5 de gittim 1909 gram çıktı ama 29+5de 1832 idi az kilo almis diye üzüldüm..Sizlerde durum nasıl?Rutin yediklerim muz,elma,madensuyu,kaşar,ceviz,balık.. @Sedefavc
Bsra_Ahmt Papatyamevsimi-89 bende hergün bir muz yemeye çalışıyorum .Yoğurt tüketiyorum.Ayni zamanda sütte çok içiyorum.Omega 3 takviyeside kilo aldırıyor baya.Ben balık çok yiyemedigim için OMEGA 3 tüketiyorum.
Papatyamevsimi-89 Sedefavc ne yiyorsunuz diye soruyoruz ama sanirim anlamadılar galiba direk kiloyu yazıp çıkıyorlar:(
Anonim2015 Dün gittim doktora 31 haftalık da 2300 dü hamilelik şekerim var diyet yapıyorum ve insülin iğnesi oluyorum hıc kılo almadım ama bebegımın gelişimi iyi çok şükür bu arada üçüncü hamileliğim ilk bebegım 34. Haftasında 3200 doğmuştu bebeklerim toplu oluyor
Anonim2015 Sedefavc benım diğer ıkı hamılelıgım de de bebeklerim topluydu kıloları önden gıdıyordu ama şekerim yoktu bu üçüncü hamılelıgımde şeker çıktı ama dıyet yapıyorum ve insülin iğnesi kullanıyorum doktor kılosunun sağlıklı olduğunu herseyın yolunda olduğunu söyledi ıkı haftadır bır kontrölüm oluyor benegın kılosu gelişimi ölçülüyor
Anonim2015 Papatyamevsimi-89 özellikle kılo alması ıcın tükettiğim birsey yok ama sağlıklı beslenıyorum süt içiyorum ceviz çerez sevıyorum yıyorum bence kılonun aıley genetıgıyle de alakası var mesela bende eşimde kalıplıyız ve uzun boyluyuz o yüzden kızlarımda uzun ve kalıplılar
GNur0506 Benim 32+0 da 1987 gram idi 42 cm idi yarın 34 olacağız pazartesi günü muayenem var bakalım kaç olmuş minik bicirik
GNur0506 Papatyamevsimi-89 bebe biskuvisi, kaşar peynir, yumurta bir de multivitamin ve demir ilacını her gün alıyorum bunlara özen gösteriyorum onun haricinde ekstra bisey yapmıyorum çok kilolu olması zaten iyi bisey değil normal standartta olması benim için kafi