Kızlar merhaba 38+4 olduk bugün dün sabah 4 gibi sancıyla uyandım beyaz akıntım çok yoğun gelmişti geri uyudum 6 gibi tekrar uyandığımda nişanımın geldiğini farkettim ama çok sancım vardı bi şekilde sabah ettim sabah 10 gibi doktorumu aradım nstye bağlan dedi dogum sancıları çıktı 100e kadar çıkıyordu sancılarım doktorum muayene etti tekrardan hem ultrason hem vajinal acıklığım 1 cm istersen yatıralım seni ilaçla (fitille) doğumunu başlatalım ama uzun sürebilir dedi ben istemedim o zaman günlük nst takibi yaptır 2 3 defa sancının durumuna göre dedi dünden beri her nstde sancim çıkıyor 70 90 arası ama ben çok hissetmiyorum adet sancısı gibi hissediyorum bugün sabah tekrar nstye bağlandım tekrar sancı çıktı ebe alttan muayene etti ve 1,5 cm olmuş acilman dedi muayene sırasında silinme geldi dedi (şeffaf sümüksü akıntıymış ) 1 hafta içerisinde de doğum yapabilirsin 2 saat sonra da dedi ve eve geldikten sonra şeffaf akıntı gelmeye devam etti. Şunu sormak istiyorum bu kadar sancıyla açılmam neden olmuyor ve açılma olması için neler yapmam lazım? Salı gününe kadar nst takibi yapılacak eğer dogum olmazsa yatış verip ilaçla başlatılacak doğumum