Yaseminkadir Merhaba kizlar bugun 40.hafta dayim sabah kaldigimda yatagimdan ayaklarima kadar islandim yeşil su geldi resmen ne, yapmam lazim
Ummi Yaseminkadir gecenlrde arkadsm dgum yaptı ondnda yesil su gelms cocuk kakasini yapms yutmus icerde de hemn git doktra
dolunay_6 Yaseminkadir acil doktorunuzu arayın ve hastaneye gidin beklemeyin Rabbim yardımcınız olsun ne olduğunu da yazın bize de
Sunu Bebek kesenin içine kakasını yaparsa su yeşil gelir diye biliyorum, lütfen hemen hastaneye git. Eğer dediğim ise tehlikeli bir durum
MucizemE Yaseminkadir hemen doktora gitmen lazım suyun gelmiş yeşilse bebeğin dışkısını yemiş ola bilir.
Pinarrecep Yaseminkadir üzülme bak bugün doğacak nasipse rabbimin izniyle sağ sağlim kucağına alırsın inşallah cnm
Serenica Yaseminkadir acilden grseydnz direk keske neden sira bekletiyorlar ki sag Salim kucagna alirsn insallah
KadriyeDerin Allah yardımcın olsun sıkma canını birşey olmaz Allah korur onu benim arkadaşımın annesidir Doğum yaptı yutmuş kakasını o kadar çok önemli değil Allah şifasını veriyor maşallah şimdi 3 yaşına girecek hiçbir sağlık sorunu yok sen sağsalim bugün çocuğunu alırsın inşallah şimdiden tebrik ederim Allah yardımcınız olsun 🙏
Bimelek Yaseminkadir paniklemenizi istemem ama kuzeniminde suyu yeşil akmış hemen hastaneye gitmişlerdi ve bebeğin kakasını yaptığını öğrendiler ihmal etmeyin hemen gidin sizde. Allah’ım tüm yavruları korusun🙏
Asdfgh Suyun gelmıs iste canm ya anlamıyormusun bunu cocuk susuz suan acilden hemen yatşını yapsınlar uzulme
YagizAsyaMom Kakasını yiyen bir anne adayı olarak sana söylüyorum ki acilen doktora gitmen lazım. Kakasını yemiş ve susuz kalmış. Hem bebeğini hem seni zehirleyebilir.