Sevtugm Kizlar puset vs aldık ama sırtı için vs bebek ufak oluyor hastane çıkışı pusetli mi çıkaralım nasil yapilir en sagliklica nedir
iremcannn1907 Sevtugm canım bazı hastanelerde pusetsiz çıkış yasakmış 🙄 ben daha hastanemle konuşmadım ama puset aldım
Elsu26 Sevtugm bildiğim kadarıyla şuan hiç bir hastane pusetsiz çıkmasına izin vermiyor ama o pusetler zaten 0-6 aylık oluyor yeni doğana uygun oluyor
Tugce-ylds Sevtugm canım ben puseti aldım bide içine ekstra puset minderi aldım yumuşacık oldu içi sende öyle yapabilirsin bebek de rahat eder hem direk düz pusete bende koymak istemedim
Sevtugm iremcannn1907 tedirginim ya sallanirsa vs gerçi kemerle var bizde aldik pusetimizi bana kalsa ben güvenemiyorum kendim kucaklamak istyrm
iremcannn1907 Sevtugm evet kemer falan çok sağlam duruyor ama insan haliyle korkuyor haklısın. Bebeklerin düştüğü videolara falan çok denk geldim zaten.
B8use Sevtugm bende reflü yatağı vardı ben onda çıkarttım arabada giderken de kucağımda onda yattı yani puset hiç kullanmadim ben
Mevoon Pusetin ağır olduğu ve kullanışlı olmadığını duydum çevremden almıştım ama port bebe götürcem daha rahat olur diyorlar.
Rabia2934 Sevtugm bence ana kucağı al puset yenidoğan için hemen uygun olmaz gibi oturuşu falan yatılır pusetse olur da ana kucakları daha iyi