baysmeri Bu arada doktorum Burak Özköse şahane bir doktor.Şiddetle tavsiye ederim kendisini, kliniği Gopaşa da. Avrasya da dün Atilla beye gittim acil olarak , doktorum yönlendirdi hastaneye kendisi doğuma girmek zorunda olduğundan.
34+2ydim dün ve sancım vardı kanama ile birlikte.Atilla bey muayane etti bugün doğum yapmadan hastaneden çıkamazsın , bir sürü ilaç serum birşeyler yazmaya başladı kağıda doğru düzgün konuşmadan ve saçma sapan konuştu haberler kötü gibisinden eşime..Beni bu tavrı aşırı rahatsız etti.Kaldı ki ilk bebeğimi 32+3 te kaybettiğimi de söyledim..Konuşma tarzı kesinlikle bir doktora yakışır değildi.
Burak hocanın hastasıyız bir onunla görüşelim diyince odadan çıkardı bizi, ki bunu en başında kayıt açarken asistanına söyledik zaten..Sonuçta muayane ücreti ödedik kendisine ama muamele sıfır 😑 Bir kere gittim ama kendisini tavsiye etmem size.
Kendi doktorum Nst istedi ve bana yolla dedi , doğum sonrası kliniğe gittim açılmam 3 cm di.ciğer geliştirici oldum, hemen Avrasya geç direk doğumhane ye çık, ebeleri arıyorum sana serum takacaklar bebeği içerde tutmamız lazım 2 gün 2 gündür , en iyi küvöz anne karnıdır dedi.
Serum sonrası yine sancılar çıktı ve vajinal muayanede 3,5-4 cm olmuştu açılmam. Hemen 20 dk arayla 3 nidicard verin demiş.
Sürekli aradı ebelerden bilgi aldı , benimle görüştü..Yani aşırı ilgili bir doktor ve doğumu durdurduk şu anda çok şükür ve istiharat ediyorum evimde.Atilla beye kalsaydık bebek doğmuştu çoktan, bana kendisi hastaneye para kazandırma derdinde gibi geldi hali tavrı hoş değildi.
Burak hoca candır 😊 Sabah kalktım mesaj atmış nasılsın , sancın var mı diye.. Bunu neden anlattım size ve diğer arayışta olan arkadaşlara .Bazı doktorlara ulaşmak gerçekten zor..Arıyorsun açmıyor , mesaja geç dönüyor ama benim doktorum asla öyle değil.Ona ulaşamasam asistanına ulaşıyorum.Hatta Burak hocaya ulaşmak asistanına ulaşmaktan daha kolay.En kısa sürede size dönüş yapıyor Mutlaka.Bence değerlendirin kendisini , memnun kalmayan yok diyebilirim, forumdan da araştırabilirsiniz.Ayrıca normal doğum yanlısı bir hekim , ssvd destekliyor..Artısı çok 🤗
Muayene ücreti de 200 TL 😊