minikbirisi Bifat1 evet normal doğum 1950 TL doktorum mesai saatleri dışında cagirirsaniz 1000 TL daha alıyorum dedi. Sezeryan 2400 isteğe bağlı sezeryan 3000 sanırım epidural ve spinal +300 TL muayene ücreti de 120 TL Nst 20 TL
Visal Gecegunesi bende o civarlarda duymuştum ucreti yakinlarda mi gidiceksin Canim memnun kalirsan post açarmisin ☺️🤗
Gecegunesi Visal cuma günü randevum var gidip soracağım inşaAllah daha azdır post açar mıyım bilmiyorum ama unutmazsam buradan haber vermeye çalışırım ☺️
Gecegunesi Visal ama nehir hanım için doğumücreti çok gelmediyse ve normal doğal doğum istiyorsan kesinlikle gitmelisin , hatta randevunu şimdiden al çünkü 1 aydan öncesine randevu bulamıyorsun
designermom Bifat1 canım doğum ücretlerini hic Bilmiyorum ama taha hoca doçent oldu yeni biliyorsundur instagramdan gördüm insallah muayene ücretli olmaz ki bence değişecek
Bifat1 designermom evet biliyorum 😞sevindik bir taraftan üzüldük diğer taraftan umarım ücretli olmaaz sizde mi taha beye gidiyorsunuz
Visal Gecegunesi tesekkur ederim 20 gun sonra istanbula gidicem kayinvalidemlere normalde ebru hanima gidiyordum asya ile anlaşmali ama o anlasmasini cekmis asyadan dr aramaya koyuldum bende 😉
designermom Bifat1 yok canım ben ona daha önce muayene oldum çok iyi bir doktor benim doktorum Osman Şevket o da Prof ücretli o yüzden belki değiştirip taha beye giderim diyordum en son doçentler 170₺ idi muayenede sen hep onun takibinde miydin
designermom Bifat1 canım sen taha hocaya gittin mi fiyat ne durumda acaba benim doktorum tüp bebek takibi yapıyormuş devam edemicem ona malesef taha hocaya gitmeyi düşünüyorum hic bilgi alabildin mi
cikolatadelisi Zeytinburnu Avrasya. Doktorum Süleyman Yeniocak. Çok memnunum. Normal doğum 4000. Sezeryan 5000
Bifat1 designermom evet evet taha bey takipliyim hiç muayene ücreti ödemedik bu zaman kadar en son işte 13 Ekim’de gitmiştim herhangi birşey söylemediler ama bakalım ben olur bilmiyorum ama yarım ücretli olmaz
Bifat1 minikbirisi gül hanımdı diimi 💕 onun haricinde odalar tek kişilik mi refakatçi alınıyor mu hemşireleri basıl biliyor musunuz 💕
minikbirisi Bifat1 valla bugün bir ebeye muayene oldum çok iyiydi Allah razı olsun gül hanımda iyi odalar tek kişilik ama tecrübe etmedim henüz sanırım yarın doğum yapıcam inşallah bilgi veririm
Kamileeee Bifat1 taha bey yar.doç oldu bildiğim kadarıyla ben de zehra hanıma gidiyorum o da yar. Doç muayene ücreti ödemiyorum taha bey içinde ödemezsiniz herhalde
Fatma34- Bsraa34 benim doktorum hastane çalışanı değil dışarıdan gelecek siz hastane içinde bir doktora mi gidiyorsunuz Perşembe günü sordum bu arada
sevgitekes Fatma34- bende gop kadın sağlığı merkezine gidiyorum şafakta doğum yapmıştım 2 sene önce 2 bine şimdi o kadar yükseldi mi sezaryen ücreti yoksa fiyat doktordan doktora değişiyor diye biliyorum
Fatma34- sevgitekes 1 yılda dahi en az %20 lerde zam yapıyorlar 2 senede bu artış olası görünüyor. Hastane personeli olmayan doktorlar için fiyat elbette farklı olur siz sanırım Ahmet Beye gidiyorsunuz onun için durum nedir bilemeyeceğim
Sevcan60 baysmeri Bence yanlış anlamış olabilir arkadaşım daha geçen hafta konuştuk sezeryan 5.000 tl normal doğum ise 4.000 tl
Merve-2323 baysmeri Alibeyköy de oturuyorum ama başarı hastanesinde yapacam 4200 dediler yükselmezse 1 aya kadar
mommyciks Fatih bezmialem Nuriye unsel e gidiyorum. ama 2 haftadır.kendisine randevu bulamıyorum bende Eyüp GOP taraflarında özel hastane arayisindayim .. Avrasya da duygu hocanın çok methini duydum sanırım oraya gideceğim
guzelbebegimmmmm Umudumsuun memnunsunuz değil mi 🥰 ben birkaç keredir gitmeye başladım. Öncesinde düzenli bi doktora gitmiyordum. Çokça övgüler duydum doktorla alakalı