Fztnrvrd Pazartesi sezaryen doğumum var sezaryen olan anneler beni neler bekliyor kendime engel olamıyorum aşırı heyecanlı ve korku doluyum 😭
alyaninannesi2 Fztnrvrd valla herşey sen uyurken oluyor ondan dolayı korkma. Ağrısını çekersin oda her anne çekiyor gelip geçici şeyler 3 5 Güne toparlarsın. Normal doğum bana daha korkunç geliyor ıkınması sancı çekmesi durmadan alttan muayene olması falan. 😬 ama saatlik şeyler. Kucağına alınca unutuyorsun diyorlar
baysmeri İlk bebeğimi sezeryanla kucagıma aldım korkulucak hiçbişi yok üç günde ayaklandım bebegini görünce acı falan kalmıyo zaten Allah herşeyin sabrını veriyo yoksa milyonlarca kadın nasıl dogum yapardı Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🌺🌺
Gonul_enes Sssssyyyy ben uyumayi tercih etmedim spinal oldum, ben en cok ameliyattan korkuyodum ama cok basitti ama sonramm fenaa
Gonul_enes Sssssyyyy benim farkli sebeplerim vardi.ama genelinim sezeryan sonrasi cokkk guzel geciyor mersk etmeyin sizinde guzel gececektir
alcang Fztnrvrd iki tane sezaryen doğum yaptım. İkiside çok iyiydi. Sadece ilk gece zor ayağa kalkıp gaz çıkardıktan sonra bol bol yürürsen hiç birşeyin kalmıyor. Ben hemen normal hayatıma döndüm hiç yatmadım
Meryemkaya87 Fztnrvrd benimde sezeryan doğumum ve pazartesi benim üçüncü ve bende aşırı derecede çok korkuyorum benim çok ağrılarım oluyor ama herkesin bir olmuyor Allah yardımcımız olsun kaç haftalıksınız bu arada
Sssssyyyy Meryemkaya87 o kadar acıya rağmen 3. Kez cesaret edebiliyorsanız ne kadar güzel siz çok güclüsünüzdür o yüzden korkmayın ☺️ Benim ilk çok korkuyorum
Meryemkaya87 Sssssyyyy altı sene sonra cesaret edebildim☺️ Ama korkmayın unutuluyor herşey gelip geçiyor ilk birkaç gün çok zor dediğim gibi oda kişiden kişiye değişiyor Allah sağ Salim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sssssyyyy Meryemkaya87 ikisinin arasında ne kadar vardı. İnşallahh Allah razı olsun kesilme dikilme düşüncesi insanı çok korkutuyor ☺️
Meryemkaya87 Sssssyyyy biri 10 biri altı yaşında iki çocuğum var Buda üç numara olacak benim 39+5 günlük☺️
Sssssyyyy balmelek evet öyle ama basına gelecekleri hep başkasından kötü bi şekilde duymak yaşamış gibi olup korkuyorsun😀
balmelek Sssssyyyy en kötüsunu duymak bir yandan iyi 😁 sizinki anlatılanalr gibi değilde daha çabuk rahat gecerse bu sizi mutlu eder. Ben hep iyi duydum öyle hazırlamıştim. Bu sefer o zorluklar karşısında psikolojik olarak moral olarak çöktüm. Bütün doğumlar zordur Sadece bazısında işlemler çabuk bazisinda geç olur. Benim duam çabuk gelişmesi 😊😊