Seymaayyy Şuan fark ettim ebebkten babayjem almışım 🤭😅 katlanabilir küvetler icin Bunu alın kızlar tam oluyor
Pisicik Zeynepun Trendyoldan katlanan setten aldım filesiyle birlikte 270TL Çok baktım diğerleri biraz daha uygun ama fazla yer kaplıyor 🤷🏼♀️ https://ty.gl/jcej9xe1at
Sevgi123_ elaweannesi boyutu falan gayet iyiydi. ara ara 110 liraya iniyor ama bilmiyorum tekrar iner mi
Demet_akman Zeynepun a101den aldim oglum 18 aylik cok memnunum simdi kizim olacak yine kova ve masrapa aldim kuvet almadim yenidogan ya temiz olsun istedim
Demet_akman Tugce-dh ben filede rahat edemedim kuvetin icine havlu serdim yikadim daha kullanisli geldi tabi kisiden kisiye degisir
elaweannesi Sevgi123_ ewet inmişti gördüm o ara almadım çıktı yine neyse alırım artık memnunsun Yani dimi sen
Sevgi123_ elaweannesi valla daha doğmadığı için kullanmadım ama boyutundan falan memnunum çok tatlı bi rengi var 🥰söylediğim gibi tek sıkıntı filesi bana biraz ince ve güvensiz geldi onu değiştirince oluyor
elaweannesi Sevgi123_ dimi bende şeffaf da war ama bu renk için alacağım alsam bundan 😇🙈bende değişirim olmadı ebebek de daha iyisi hangisi uyan deseydin alır öyle yaparız olmadı
Sevgi123_ elaweannesi şeffaf kova vardı bende onu bime gelen ürünler arasından almıştım ama suların kireçlerinden dolayı sanırım o kadar kötü görünüyor ki o yüzden şeffaf tercih etmedim açıkcası. Pis bi görüntüsü oluyo kalıntı bırakıyo
Tugbamete Zeynepun bana oğlumda kuzenim hediye almıştı normal naylon setlerden bu şekilde gayet kullanışlıydı ben sadece filesini kullanmadım ebebekten köpük filelerden aldım onla çok kullanışlı oldu
elaweannesi Sevgi123_ ewet bende ondan bu renk alırım dedim olursa sizde atınca file sıkıntısı duymuştum kullandıysanız ona göre sorayım dedim nasip doğmadan hallederiz artık